Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Zodii complet opuse care fac cuplul perfect – Andreea Bănică

Zodii complet opuse care fac cuplul perfect

Opusurile se atrag mai mult decât ți-ai imagina. În multe cazuri acest lucru ar putea cauza conflicte ale personalităților, dar uneori funcționează perfect. Iată și explicația pe care ți-o dau astrele.

1. Taur și Scorpion

Ambii sunteți incredibil de pasionali, atât în ​​viață, cât și în intimitate, astfel încât totul va fi un basm. Ambii sunteți persoane determinate și vă veți atinge mereu obiectivele fixate cu grijă. Tărăturile care îți lipsesc ție, sunt deținute de partener. Din acest motiv, vă completați perfect. Ambii aveți o compatibilitate fizică și intelectuală care vă va face să uitați diferențele.

2. Gemeni și Săgetător

Trebuie să ai o persoană specială care să înțeleagă că într-un minut vei fi cel mai vorbăreț individ și în celălalt vei fi complet tăcut. Iar voi vă înțelegeți perfect din punctul acesta de vedere. Relația pe care o veți avea va fi mai puternică decât a celorlalți, deoarece nu există nici o îndoială despre motivul pentru care acționați în felul în care o faceți, pur și simplu vă înțelegeți.

Citește și:   12 tipuri de coafuri pe care le va iubi orice femeie

3. Rac și Capricorn

Sunteți atrași la un nivel pe care doar voi îl veți înțelege. Familia și dragostea sunt una dintre cele mai importante caracteristici pentru voi, de fapt, aveți chiar idei similare atunci când vorbim despre întâlniri, o relație sau chiar căsătorie. Ca Rac, ești extrovertit, în timp ce Capricornul tinde să fie introvertit, dar astfel reușiți să vă completați si să vă faceți un cămin armonios.

4. Leu și Vărsător

Ca Leu, te bucuri să ai controlul asupra tuturor celor din jur, în timp ce ca Vărsător trăiești pur și simplu pentru distracție. Această personalitate ar putea să înnebunească un Leu, dar chiar și așa, trebuie să se simtă special pentru că nu vei mai avea ochi pentru altcineva. Voi vă exprimați dragostea doar atunci când o simțiți cu adevărat și tindeți să fiți rezervați cu cei din jur.

5. Fecioară și Pești

Este posibil ca ambii să aveți temeri și preocupări diferite, dar indiferent de ce se întâmplă, veți încerca să vă sprijiniți unul pe celălalt. Aceste două semne sunt complet altruiste, le place să-și exprime dragostea. Ca Pești, te ghidezi întodeuna după instinct, iar ca Fecioară, te folosești de raționamentul logic cât mai mult.

Citește și:   10 reguli de bune maniere după care ne judecă cei din jur

6. Berbec și Balanță

Aceste două semne pot părea complet opuse, și într-adevăr acestea nu sunt de obicei o combinație bună, chiar și când vine vorba de o prietenie. Cu toate acestea, dacă sunteți reprezentați de aceste semne, diferențele dintre voi vă fac să aveți unul dintre cele mai bune cupluri pe care le puteți avea.

Ambii sunteți foarte încăpățânați și puteți să intrați în discuții contradictorii pe orice subiect. Cu toate acestea, în cazul vostru dragostea poate tempera lucrurile cu ușurință.

Acestea sunt cele șase perechi de zodii care sunt considerate a fi opuse. Fiecare semn are opusul său (semnul care se află opus cercului Zodiacului, fiind astfel în așa-zisa opoziție – 180 de grade). Semnele opuse au o interacțiune reciprocă constantă: ele sunt pe deoparte atrase și pe alta se resping, deși ele rămân practic parte a unui întreg și au nevoie unul de celălalt. Practic, se completează reciproc.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.