Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Rochii pulovere potrivite pentru orice tip de silueta – Andreea Bănică

Rochii pulovere potrivite pentru orice tip de silueta

Frumusețea și confortul pot fi în armonie! Alege o astfel de rochie și vei arăta sublim!

Dacă ești genul de femeie care se simte minunat în rochie, dar ești sensibilă la frig, s-ar putea să te simți nevoită să renunți la această pasiune a ta pe timpul iernii. Din fericire, rochiile pulover te pot salva de probleme. Rochiile pulover sunt una din acele piese vestimentare care arată minunat pe orice tip de siluetă și te fac să te simți perfect.

Pentru a te simți confortabil și a arăta frumos, iată modelele potrivite fiecărei siluete:

Dacă ești mignonă, încearcă trucul mini

rochie-1

Prea mult material poate copleși o siluetă mică, așa că rămâi la puloverele mai scurte pe care le poți purta cu dres sau colanți când se face mai frig. Fiindcă tivul e înalt, ferește-te de modelele strâmte.

 

Dacă ești înaltă, încearcă puloverele strâmte și de lungime medie

rochie-2

Doamnele mai înalte pot purta rochii ceva mai lungi. Singurul avertisment e că acest stil poate arăta puțin ciudat cu dres, deci dacă te gândești că îți va fi frig, poartă niște ghete până la jumătatea gambei.

Dacă ai formă de măr, încearcă o rochie cu un model la guler

rochie

Un fermoar sau alt model de guler atrage atenția asupra pieptului și asupra claviculei și nu asupra părții din mijloc. Caută un model mai evazat ca să creezi iluzia unei talii mai subțiri.

 

Citește și:   9 trucuri care te ajută să deosebești hainele de calitate de cele proste

Dacă ai o siluetă în formă de pară, încearcă o astfel de rochie

rochie-4

Acest model îți subliniază partea cea mai îngustă (talia), în timp ce îți atinge ușor șoldurile și coapsele. De remarcat sunt și mânecile trei sferturi.

 

Dacă ai siluetă de clepsidră, încearcă o rochie petercută

 

Cu proporțile acestea perfecte poți purta orice, dar efectul cel mai flatant îl obții cu rochia wrap care îți evidențiază toate curbele. Acest stil avantajează aproape pe toată lumea.

Cu proporțile acestea perfecte poți purta orice, dar efectul cel mai flatant îl obții cu o astfel de rochie care îți evidențiază toate curbele. Acest stil avantajează aproape pe toată lumea.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.