Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
De ce bărbat te vei îndrăgosti în funcție de zodie – Andreea Bănică

De ce bărbat te vei îndrăgosti în funcție de zodie

Acesta este ceea ce semnul zodiac îți dezvăluie despre genul de om care ar fi perfect pentru povestea ta de dragoste.

1. Berbec

Ești mai înclinată spre atributele fizice ale unui individ și omul pe care îl cauți trebuie să fie frumos și atractiv. Nu este un secret că ai o inimă bună și prețuiești și această trăsătură foarte mult. Deci dacă el va fi, de asemenea, sensibil și va demonstra bunătate, va fi cu siguranță un partener ideal.

2. Taur

Cu toții știm că atunci când te concentrezi asupra a ceva anume, nu poate face nimeni nimic să te distragă. Adăugând la aceasta tenacitatea pe care o dezvolți în mod firesc, ești unul dintre cele mai hotărâte și îndraznețe femei ale zodiacului. Astfel, vei căuta calități similare în bărbatul perfect pentru tine. El trebuie să fie pasional și să știe cum să își exprime iubirea.

3. Gemeni

Cauți pe cineva carismatic și,  căruia îi plac aventurile. Inteligența lui și cât de bine s-ar putea să se exprime, este ceea ce te-ar atrage spre ei în primul rând.

Citește și:   5 LUCRURI pe care să le faci într-o RELAȚIE ca să vă meargă bine

4. Rac

Te vei îndrăgosti de cineva care arată la fel de multă afecțiune ca și tine într-o relație. Nu îți dorești pe cineva care să fie acolo doar pentru distracție, ci vrei pe cineva care să îți fie alături și să te sprijine în fiecare moment.

5. Leu

Totul despre tine se leagă de creativitate și pozitivitate.  Te vei îndrăgosti de cineva care își exprimă afecțiunea într-un mod unic, dar care nu îți contrazice părerile sau felul în care decizi să acționezi în diverse situații.

6. Fecioară

Te vei îndrăgosti de un bărbat fermecător, dar cu o tendință de a face o dramă din lucrurile mici. Vei fi dispusă să te supui cerințelor lui, dar trebuie să ai grijă unde tragi linia.

7. Balanță

Ești atrasă de inteligență și încredere. Dacă el își poate susține cu fermitate punctul de vedere, dar în același timp să arate și respect către ceilalți, te va atrage imediat.

Citește și:   10 lucruri pe care le fac cuplurile fericite înainte să se culce

8. Scorpion

Iubești cu pasiune, iar partenerul ar trebui să facă la fel. Tu poți deveni deseori capricioasă sau inconsistetă într-o relație, dar el va fi acolo să te sprijine. Dacă nu poate să facă asta, nu te merită.

9. Săgetător

Din moment ce îți place spontaneitatea și vei căuta mereu noi aventuri, vrei pe cineva care să te accepteașa și să nu te facă să urmezi un anumit program. Cu alte cuvinte, vrei un bărbat care este deschis când îi prezinți ideile tale spontane.

10. Capricorn

Ești, de obicei, foarte rațională în alegerile de zi cu zi și dorești pe cineva care să te susțină. Te vei îndrăgosti de el numai pentru sinceritatea și afecțiunea lui.

11. Vărsător

De obicei, ești foarte clară cu ceea ce vrei într-o relație si vrei ca barbatul tău să fie la fel de sigur pe el. Vrei să fie neînfricat în a-și exprima emoțiile și să fie cineva care să-ți completeze energia și optimismul.

Citește și:   7 greșeli ale părinților care îi fac pe copii să devină râzgâiați

12. Pești

Pentru că te vezi ca o visătoare, cu siguranță dorești să împărtășești acest atribut cu partenerul, dar, de asemenea, dorești ca el să fie mai realist pentru a aduce acea stabilitate în relație. El trebuie să fie creativ și nu vrei pe cineva prea rigid.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.