Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Povești inspiraționale: Degeaba îți vor oamenii răul, dacă Dumnezeu îți vrea binele – Andreea Bănică

Povești inspiraționale: Degeaba îți vor oamenii răul, dacă Dumnezeu îți vrea binele

În momentele dificile din viaţă trebuie să ai credinţa că, dacă oamenii îţi vor răul, Dumnezeu îți vrea binele.

Dacă ai o atitudine corectă și duci o viață frumoasă, tot se vor mai găsi oameni care să inventeze lucruri urâte despre tine, din dorința lor meschină de a-ți strica reputația și de a-i face pe ceilalți să-și schimbe părerea despre tine.
E foarte probabil ca atunci când vei reuși să ajungi mai bun decât alții, unii dintre ei să te invidieze și să îți dorească nefericirea. Poate că îți vor zâmbi în față, dar pe la spate te vor jigni, făcând tot posibilul să te vadă la pământ. Reușitele tale îi vor întrista, iar nefericirile tale îi vor bucura.

Dacă ești împlinit, se vor găsi unii care să încerce să-ți strice pacea sufletească neapărat, spunându-ți că ei se descurcă mai bine la unele lucruri, învinuindu-te pe nedrept sau împroșcându-te cu cele mai urâte cuvinte.

Citește și:   9 metode prin care francezii își educă copii

Aceasta e natura oamenilor, cred mereu că ceilalți au o viață mai ușoară (deși.. nu e așa) și nu le place ca alții să fie fericiți când ei suferă. Nu îl vor lua aproape niciodată drept exemplu pe cel care a ajuns sus.

Orice s-ar întâmpla însă, nu te da bătut/ă. E viața ta – trăiește-o cum vrei, iubind pe cine vrei, fără să ții seama de ce spun străinii. Gândește-te că zâmbetele și îmbrățișările pot fi false, iar sfaturile mediocre te pot determina să îți abandonezi visurile. Cel mai important e să crezi în tine și în Dumnezeu.

Dacă El vrea să fii fericit, vei găsi mereu puterea de a te ridica din genunchi și de a încerca să fii cea mai bună versiune a ta. Dacă El te iubește, nimeni nu va putea să te distrugă complet. Oamenii îți vor dori degeaba răul, atâta timp cât Dumnezeu îți vrea binele.

Cazare Eforie Nord

1 Comentariu

  • Cel mai important este sa crezi in tine si in omul de linga tine……Si El (Ea) sa creada in tine….Amandoi sa imparta in gram de fericire ca in primele zile ale relatiei….

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.