Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum te vei îndrăgosti în 2018, in funcție de zodie – Andreea Bănică

Cum te vei îndrăgosti în 2018, in funcție de zodie

Ei bine, mai este o singură lună până când anul 2017 se va sfârși și deja toată lumea se pregătește de anul următor. Cu siguranță știi și tu despre tradiția de a te săruta sub vâsc de Anul Nou. În cazul în care nu ai pe nimeni momentan, nu-ți face griji. Anul 2018 s-ar putea să te surprindă.

Iată ce spun semnele zodiacale:

1. Berbec

Lasă timpul să-și urmeze propriul curs

Nu îți mai face griji. Lasă timpul să curgă în favoarea ta. În 2018, îți vei întâlni iubirea adevărată. Poate că nu se va întâmpla din senin, dar pe parcurs, lucrurile vor prinde contur. Anumite circumstanțe te vor face să-ți găsești jumătatea.

2. Taur

Redefinește iubirea

Vei avea parte de o poveste de dragoste destul de interesantă. Este posibil să nu fie neapărat o relație de lungă durată, dar te va face să-ți schimbi percepția despre dragoste.

3. Gemeni

Trecutul

La începutul anului, îți va fi destul de greu să te detașezi de o relație din trecut. Te vei gândi la o fostă relație și vei considera că este mai bine să rămâi singur. Ei bine, nopțile pline de gânduri se vor sfârși, deoarece persoana la care te gândești, se va întoarce.

Citește și:   7 sfaturi care te vor ajuta să-ți revii după o despărțire

4. Rac

Un alt fel de dragoste

În cazul tău, nu va fi vorba despre o relație concretă, cu cineva. Vei găsi fericirea și împlinirea prin conectarea cu mediul înconjurător. Cel mai important timp va fi cel petrecut cu tine și îți va prinde foarte bine. Astfel, te vei cunoaște și înțelege mult mai mult.

5. Leu

Mai mult decât o prietenie.

Te vei îndrăgosti de un prieten la care nu te-ai fi așteptat. Dintr-o relație de simplă prietenie, s-ar putea să ajungeți la o frumoasă poveste de dragoste.

6. Fecioară

Începi să te joci.

În anul următor, vei avea mai mult curaj să îndrăznești să faci lucruri noi. Vei explora noi teritorii ale iubirii și vei avea o latură romantică foarte puternică.

7. Balanță

Mai mult decât dragoste.

Nu va fi o relație romantică, ci mai mult una de prietenie puternică. Vei descoperi un om care va fi acolo pentru tine, indiferent de situații. Vei avea întotdeauna sprijinul său și vei simți cum ești înconjurată de căldură. Îți va prinde foarte bine acest tip de relație.

Citește și:   ZODIILE care își găsesc marea DRAGOSTE în 2018!

8. Scorpion

Prietenul perfect pentru suflet

Vei avea parte de o iubire adevărată. Romantismul va fi la el acasă în relație. Partenerul tău îți va împărtăși sentimentele și veți avea parte de o poveste frumoasă de dragoste.

9. Capricorn

Întoarcerea

În cazul în care relația ta nu va mai fi la fel de pasională, în anul 2018 vei reuși să corectezi această problemă și să-l faci pe cel iubit să se schimbe. Vă veți întoarce la primele sentimente.

10. Săgetător

O aventură care așteaptă să se întâmple

Din păcate, 2017 nu a adus prea multă scânteie romantică pentru tine. Dar acest lucru se va termina acum, deoarece anul nou va veni cu posibilități și oportunități pentru înflorirea romantismului.Trebuie doar să ții capul ridicat, să fii calm și cineva special va veni în viața ta.

11. Vărsător

Trecutul

Te vei afla într-o situație dilematică. Universul va face în așa fel încât să poți reveni la o relație din trecut. Vei realiza cât de norocos ești că te-ai putut întoarce la persoana iubită. Timpul petrecut împreună va fi plin de emoție și dragoste. Ține-ți partenerul aproape, de această dată.

Citește și:   10 semne că un bărbat e atras de tine

12. Pești

Nou început

Este posibil să te învinuiești pentru relațiile din trecut. Cu toate acestea, în 2018, vei putea trece peste aceste gânduri negative și te vei redescoperi.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.