Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum se schimbă BĂRBAȚII când iubesc – Andreea Bănică

Cum se schimbă BĂRBAȚII când iubesc

După cum a spus marele poet Emily Dickinson, „comportamentul este ceea ce omul face, nu ceea ce gândește, simte sau crede”. Știi deja că femeile și bărbații își arată dragostea și afecțiunea în moduri diferite, care uneori pot fi destul de confuze pentru ei; „Ieri a fost un tip fermecător, dar astăzi este un idiot”. Probabil că ai dreptate! Și ceea ce spune și face un om poate fi foarte deranjant. În general, femeile tind să fie mai sensibile și mai pline de bucurie, două domenii care îngreunează viața multor bărbați. Acestea fiind spuse, bărbații arată un set comun de comportamente cu care își demonstrează dragostea față de o femeie și trebuie să le cunoști!

1. Te ascultă cu atenție

Este bine cunoscut că, în general, femeile tind să acorde mult mai multă atenție decât bărbații; De fapt, unii bărbați au aceleași abilități de ascultare ca și al unui zid. Cu toate acestea, ceva foarte curios este că bărbații tind să se concentreze intens asupra lucrurilor care le atrag atenția; Prin urmare, dacă un bărbat nu numai că te ascultă, ci și că acordă o mare atenție și îți răspunde cu inteligență (o abilitate numită „ascultare activă”), poți fi sigură că te iubește.

Citește și:   4 greșeli care îți afectează viața fără să îți dai seama

2. Face niște sacrificii

Nu, nu trebuie să te aștepți să ucidă în numele dragostei voastre. Efectuarea sacrificiilor personale este mult mai ușoară când o facem pentru persoana pe care o iubim. De fapt, bărbații care sunt profund îndrăgostiți vor simți un disconfort extraordinar la gândul că partenera lor poate fi nefericită, mai ales dacă există ceva ce se poate face în legătură cu acesta. Ca atare, a face niște comisii pentru fericirea cuiva este unul din modurile în care un bărbat își demonstrează dragostea pentru o femeie. Un bărbat îndrăgostit te va pune aproape întotdeauna pe primul loc, chiar dacă asta înseamnă schimbarea planurilor sale sau părăsirea zonei sale de confort.

3. Vulnerabilitatea (este important!)

De obicei, bărbații care sunt mai masculini sunt întotdeauna prudenți și nu vor să pară vulnerabili, în ideea în care nu vor să arate că au o slăbiciune. În dragoste, totuși, această atitudine adânc înrădăcinată este adesea pierdută de-a lungul drumului. Dacă un bărbat se simte îndrăgostit, se simte mult mai confortabil cu sentimentul de vulnerabilitate.

Citește și:   7 fraze care îi enervează pe toți cei din jur

4. Te iubește chiar și în cele mai rele zile

Îți amintești de efortul pe care l-ai făcut în timpul primelor tale întâlniri? Desigur, la început vrei ca el să te vadă în cea mai bună formă. Apoi, există relația reală; Pe măsură ce petreceți mai mult timp unul cu altul, nivelul de confort crește, iar nevoia de a impresiona scade brusc. Nu ai nicio reținere în a sta în cele mai largi pijamale lângă el, fără machiaj. Dacă te iubește, va crede că arăți minunat, indiferent de situație.

5. El este mândru de tine (și arată asta!)

În dragoste, un bărbat adevărat nu ezită să spună cât de mândru simte de partenera sa. Fie că ești deja o mamă fantastică, muncești din greu, sau că ți-ai atins obiectivele, poți fi sigură că eforturile tale nu vor trece neobservate de cineva care te iubește.

6. Luptă cu tine

Pentru a evita orice confuie, nu vorbim despre niciun conflict în care există un contact fizic. Acestea fiind spuse, dacă un bărbat te iubește va lupt ca relația voastră să meargă bine și se va implica în relația voastră.

Citește și:   Cum stai cu dragostea în 2018 în funcție de zodie

7. Îți tratează familia și prietenii cu respect

Dacă un bărbat știe că cineva este important pentru partenera sa, atunci acele persoane vor deveni importante și pentru el. Motivul este foarte simplu: îți iubești familia și prietenii, iar ultimul lucru pe care partenerul tău dorește să îl facă este te rănească. Deși s-ar putea să nu se simtă foarte confortabil cu unii dintre membrii familiei tale sau prietenii tăi, nu îți va spune asta pentru că știe cât de mult contează pentru tine.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.