10 OBICEIURI pe care trebuie să le ai ca să fii mai FERICIT

Dacă vrei să faci o schimbare în viața ta nu trebuie ca aceasta să se întâmple dintr-o dată. Mai jos ți-am împărtășit 10 obiceiuri simple pe care dacă le faci cel putin 2 minute pe zi cu timpul îți vor schimba viața într-un mod în care nu ți-ai imaginat.

1. Lucrează 2 minute pe zi la cea mai importantă sarcină

Atunci când simți că nu ai energia necesară pentru a face ce trebuie, începe să lucrezi 2 minute la cea mai importantă sarcină pe care o ai, adică la cea mai grea parte.

2. Examinează și apreciază ziua la sfârșit

Alocă-ți măcar 2 minute să faci o retrospectivă și să apreciezi ce ai făcut sau ai gândit în ziua respectivă. Poate să îți crească stima de sine după ce realizezi toate lucrurile bune pe care le-ai făcut.

3. Caută fericirea în lucrurile simple

Învață să apreciezi lucrurile mărunte din viața ta și dă-ți seama de importanța lor: mâncarea, munca, timpul, micile lucruri care te fac fericită. Învață să fii recunoscătoare pentru ele.

Citește și:   9 trucuri de frumusețe care le ajută pe femei să fie superbe

Nu te mai concentra doar pe lucrurile mari care ți se întâmplă pentru ca nu doar ele contează. Modul în care te decizi să privești lucrurile îți poate schimba viața și te va umple de inspirație și energie. Când o să începi sa apreciezi tot ce ți se întâmplă, viața va deveni mai ușoară.

4. Respiră când ești stresat

În momentul în care te simți stresată și că nu mai poți face față, ia o pauza de 2 minute și respiră profund. Nu face nimic altceva în cele două minute, doar concentreză-te pe respirația ta. Apoi îți poți relua munca și o să observi că ești mai relaxată.

5. Deschide-ți simțurile spre ce se întâmplă aici și acum

Nu te mai gândi la trecut și nu privi prea mult în viitor, nu-ți mai imagina ce se va întâmpla. Încercă să te concentrezi cât mai mult pe prezent și fii aici cu toată ființa ta. Vei deveni mai optimistă, iar mintea și corpul tău vor fi mai relaxate.

Citește și:   Cum arată frumusețea în toate colțurile lumii

6. Când simți nevoia de a judeca pe cineva, înlocuiește-o cu înțelegerea

Dacă îți vine să judeci pe cineva, mai întâi ar trebui să te gândești cum ar fi să fii tu în locul lui. Nu va aduce beneficiu de nicio parte. Nimănui nu-i place să fie judecat, iar asta le va demonstra celor din jur cât de slabă ești. Deci, în loc să judeci pe cineva alege să faci ceva bun în schimb.

7. Fă un compliment cuiva

Este suficient să faci un compliment unei persoane pe care chiar o apreciezi pentru a face fericită acea persoana, iar tu te vei simți mai bine cu siguranță. Pe lângă asta, acesta este un mod foarte bun de a-ți crea relații pozitive.

8. Îmbrățișează

Îmbrățișările pot părea un lucru mic, dar au un efect foarte puternic. Acestea au capacitatea de a reduce stresul și să-ți redea starea de bine. Ca și în cazul complimentelor, sunt o modalitate de a construii relații de durată.

Citește și:   Compatibilități - zodiile care fac cuplul perfect în 2018

9. Fii interesat, înainte de a fi interesant

Înainte de a răspunde la întrebări, fii tu cea care le pune la începutul unei convorbiri. Arată că ești interesată de discuție și nu-ți aștepta rândul ca să vorbești, acest lucru poate duce la convorbire interesantă, dar și la o frumoasă relație.

10. Amestecă lucrurile

Încearcă să faci lucruri pe care nu le-ai face în mod normal. Spune da lucrurilor la care de obicei ai spune nu și lasă-te purtată de val. Ieși din zona ta de confort și fă-ți un obicei din a amesteca lucrurile pe care le făceai de obicei cu altele noi, Distrează-te și crează-ți experiențe.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.