Cum să-ți alegi ROCHIA perfectă în funcție de ZODIE

Să alegi o rochie, indiferent de ocazie, poate fi o sarcină foarte dificilă – ca să nu mai vorbim de culoare. Dacă vrei rochia perfectă, poate că ar trebui să vezi ce spun astrele că ți s-ar potrivi:

1. Vărsător


Nativele Vărsător sunt pline de viață, iar această rochie surprinde stilul lor original și progresiv. E perfectă pentru ele deoarece acestea iubesc culorile pastelate, mai ales albastrul deschis. Poartă la ea niște pantofi argintii cu toc și te vei simți ca o prințesă.

2. Pești


Peștii sunt cunoscuți pentru compasiunea și creativitatea lor. Nativele Pești ar putea să poarte o rochie lungă de nuanța liliacului care să exprime regalitate. S-ar simți foarte confortabil într-o astfel de rochie.

3. Berbec


Berbecii sunt printre cei mai curajoși din zodiac, așa că e normal ca rochia nativelor Berbec să fie frumoasă și îndrăzneață, dar simplă în același timp. Culoarea lor favorită este roșu, așa că și rochița lor ar trebui să fie roșie, pentru a le face să iasă în evidență.

Citește și:   10 modalități prin care să porți BLUGII cu stil

4. Taur


Nativele Taur nu sunt de modă veche sau conservatoire doar fiindcă sunt de încredere și răbdătoare. Rochia din imagine le va ajuta să înțeleagă cât de puternice sunt când vine vorba de modă și faptul că se pot exprima prin intermediul acesteia.

5. Gemeni


Această rochie galbenă se potrivește perfect nativelor Gemeni, evidențiindu-le personalitatea și stilul deosebit și elegant. Nu încărca ținuta cu bijuterii – pielea care se vede este de ajuns.

6. Rac


Această rochie simplă, dar modernă și elegantă este potrivită pentru nativele Rac, care sunt loiale și muncitoare. Ele au de obicei un stil de viață minimalist, fiind atente numai la ceea ce contează cu adevărat. Albul este culoarea lunii și a reflecției sale pe apă – care seamănă cu felul în care un Rac se mișcă prin viață.

7. Leu


Rochia vaporoasă și strălucitoare din imagine este perfectă pentru Leoaicele creative și pasionale. Îți va da multă încredere în tine și îi va face pe toți să te privească, imediat ce intri într-o cameră.

Citește și:   8 reguli de siguranță pentru copii pe care ar trebui să le știe orice părinte

8. Fecioară


Fecioarele sunt loiale și muncitoare, dar și pragmatic și puțin timide. Această rochie le va face pe native să iasă din cochilie. Rochia are un model modern, dar culorile sale sunt naturale, deoarece Fecioarele sunt atrase de curățenie.

9. Balanță


Balanțele sunt creaturi foarte sociabile, bucurându-se de strălucirea culorilor de primăvară și de căldura zilelor frumoase. Nativelor Balanță le plac rozul și verdele, dar și culorile pământului. Această rochie de un amestec uimitor între albastru și verde li s-ar potrivi perfect.

10. Scorpion


Nativele Scorpion sunt pasionale și îndrăgostite de roșu, fiind mereu gata să se afle în centrul atenției. Rochia din imagine este simplă, dar scoate în evidență picioarele și pieptul.

11. Săgetător


Nativele Săgetător sunt pasionale și totuși cu picioarele pe pământ. Nu le pasă de ce cred alții și își spun mereu punctul de vedere. Ar trebui să poarte o rochie care să le exprime mândria față de stilul personal, dar și pentru ele însele.

Citește și:   Ce fel de MAMĂ ești în funcție de ZODIE

12. Capricorn


Nativele Capricorn ar face impresie dacă ar purta această rochie de culoare închisă, așa cum le place lor. Rochia va scoate în evidență faptul că ești o persoană încrezătoare, puternică și de succes.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.