Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum să te îmbraci în funcție de silueta ta – Andreea Bănică

Cum să te îmbraci în funcție de silueta ta

Vrei să știi ce tip de siluetă ai și cum trebuie să ți-o pui în evidență? Iată toate detaliile de care ai nevoie!

Dacă ai haine în șifonier pe care nu le porți niciodată fiindcă nu îți place cum arăți în ele, înseamnă că nu ești prea atentă la forma corpului tău atunci când faci cumpărături. Dacă nu îți iei ceva care să te avantajeze, nu vei fi niciodată mulțumită de hainele cumpărate. Învață cum ar trebui să te îmbraci în funcție de forma trupului tău.

1. Află ce tip de siluetă ai

Există câteva categorii generale, precum dreptunghiulară sau clepsidră ș.a. Dacă nu ești sigură ce formă are trupul tău, caută pe Google, sunt o mulțime de ghiduri disponibile.

2. Silueta în formă de pară

Partea de jos e mai mare decât partea de sus a corpului, șoldurile fiind mai late decât umerii. Evidențiază-ți brațele și talia. Rochiile ar trebui să fie evazate și largi, pentru a echilibra șoldurile și poartă bluze fără bretele, care au volane.

3. Forma dreptunghiulară

Mărimea umerilor, a șoldurior și a taliei sunt aproape similare. Evidențiază-ți brațele și picioarele. Poartă haine care îți arată formele, precum bluzele decoltate.

Citește și:   12 piese vestimentare pe care le au toate femeile seducătoare

4. Triunghiul inversat

Dacă ai umerii relativ lați și pieptul mare în comparație cu șoldurile și talia, asta e forma numită triunghi inversat. Încearcă să-ți scoți în evdență partea de jos, purtând fuste lungi, viu colorate.

5. Silueta clepsidră

Umerii și șoldurile tale sunt cam de aceeași mărime, iar talia e subțire. Cu alte cuvinte, ai forme și asta ar trebui să evidențiezi. Poartă haine strâmte (dar nu prea strâmte) și curele pentru a-ți evidenția silueta într-un mod elegant.

6. Silueta în formă de măr

Șoldurile sunt relative înguste, iar partea de sus este mai mare. Evidențiază-ți picioarele. Poartă fuste mai scurte, de aceeași culoare ca bluza, pentru un efect monochromatic. Poți purta și curele puse în partea cea mai subțire a taliei.

7. Alege cu grijă modele şi culorile

Indiferent de forma corpului, dacă sunt lucruri pe care vrei să le ascunzi, poartă haine închisse la culoare și evidențiază-ți punctele forte cu ajutorul culorilor strălucitoare.

Citește și:   Ce sandale ți se potrivesc în funcție de zodie

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.