Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum să te ÎMBRACI ca să arăți bine în fiecare zi – Andreea Bănică

Cum să te ÎMBRACI ca să arăți bine în fiecare zi

E adevărat că trebuie să faci un efort pentru a te îmbrăca frumos în fiecare zi, dar în cele din urmă te vei simți încrezătoare și fericită. Dacă îți dorești să arăți grozav în fiecare zi, va trebui mai întâi să treci prin dulapul tău și să îl umpli cu piese clasice. Și dacă vrei să ieși din tipare, trebuie să accesorizezi ținuta.

Metoda 1: Garderoba

1. Cumpără piese clasice. Pentru a te îmbrăca frumos, este important să ai niște piese clasice în dulap, care nu se vor demoda. În plus, sunt mai ușor de accesorziat.

2. Achiziționează câteva articole de îmbrăcăminte speciale. Poate fi vorba de niște piese strălucitoare, pe care nu le porți de obicei.

3. Cumpără haine pe care să le poți asorta. Ia în considerare dacă o piesă o poți folosi în cel puțin două ținute.

4. Alege haine care se potrivesc corpului tău. Nu lua o mărime mai mică și nici una mai mare în dorința de a-ți ascunde defectele. Orice mărime nepotrivită te poate dezavantaja. Alege haine care să îți pună în evidență calitățile fizice.

Citește și:   Ce metode simple trebuie să aplici pentru a avea un șifonier organizat

5. Scapă de hainele pe care nu le mai porți sau s-au uzat. Garderoba trebuie să fie cât mai aerisită pentru a-ți alege cu ușurință o ținută.

6. Bazează-te pe tonul pielii atunci când îți cumperi hainele. Desigur, dacă nu îți place o culoare sau nu se potrivește personalității tale, nu o purta. Instrucțiunile generale privind tonurile pielii și culorile îmbrăcămintei includ:

Tonuri de piele foarte deschise: nuanțe de roz, gri, albastru, verde.

Tonuri medii: culori pastelate, roșu rece și albastru. Evită portocaliul.

Tonuri de piele medii-întunecate: Culori profunde, cum ar fi verdele închis, albastru luminos, galben pal, roșu cald.

Tonuri de piele foarte întunecate: Culori strălucitoare precum burgundiul, albastru de cobalt, portocaliu strălucitor și roșu.

7. Ai grijă de haine și investește în fierul de călcat. Aspectul unei ținute nu ține doar de modelul hainelor alese ci și de aspectul lor.

Metoda 2. Planifică-ți ținutele

1. Organizarea este necesară atunci când vrei să arăți bine. Nu lăsa totul pentru ultimul moment. Planifică-ți ținutele pentru o săptămână din weekend sau ținutele de a doua zi cu o seară înainte.

Citește și:   10 greșeli care îți strică complet aspectul

2. Ia în considerare ocazia pentru care te îmbraci. Când îți planificai ținuta, gândește-te la ceea ce vei face în acel costum. Diferite evenimente necesită diferite tipuri de îmbrăcăminte.

3. Poartă haine care te fac să te simți încrezătoare. Atunci când alegi o ținută, asigură-te că te simți bine în acele haine. În cele din urmă, ar trebui să te îmbraci frumos pentru tine, nu pentru altcineva. Găsește-ți stilul și urmează-l.

4. Încearcă să eviți combinarea printurilor. Aglomerarea de printuri poate fi deranjată vizual, așa că rezumă-te la un singur print

5. Încearcă să porți ceva mai drăguț cel puțin o dată pe săptămână.

6. Încercați să eviți purtarea aceleiași ținute de două ori pe săptămână

7. Fă-ți o ținută de urgență. Chiar dacă ți-ai planificat ținutele pentru o săptămână, starea de spirit ți se poate schimba de la o zi la alta așa că ar fi bine să ai o ținută de rezervă.

 Metoda 3. Accesorii

1. Alege niște pantofi care vor arăta elegant. Dacă te duci la cumpărături de încălțăminte, alege ceva care să se potrivească majoritatea ținutelor tale.

Citește și:   7 reguli ale MODEI pe care ar trebui să le uiți

2. Poartă pantofi în funcție de ocazie. Deși tocurile pot exprima eleganță și feminitate, în anumite ocazii sunt pur și simplu nepotrivite. Spre exemplu, nu alege tocuri atunci când călătorești.

3. Poartă bijuterii. Accesoriile pot scoate orice ținută din anonimat.

4. Ia în considerare partea corpului asupra căreia vrei să atragi atenția atunci când îți accesorizezi ținuta. De exemplu, dacă vrei ca accentul să fie pus asupra zonei feței, alege niște cercei mari sau un colier la baza gâtului. Dacă dorești ca accentul să fie pus asupra ținutei tale, alege un colier mai lung.

5. Încearcă diferite tipuri de accesorii. Accesoriile nu se limitează numai la bijuterii și încălțăminte. Poți să-ți îmbogățești o ținută adăugând o eșarfă, o curea colorată sau o pălărie elegantă.

6. Crează-ți propria „regulă de aur”. „Regula de aur” se referă la numărul maxim de accesorii pe care vrei să le pui pe tine. Acest lucru depinde de personalitatea ta și de cum te simți mai bine. În cele din urmă, starea de spirit e cea care valorifică o ținută.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.