Cum să îți alegi hainele VARA

Pe timp de vara e firesc să nu te preocupe foarte mult ținuta ta. Tot ce contează e să arunci ceva pe tine care să fie cât mai lejer. Dar și în lunile calde ar trebui să fii atentă la câteva detalii care îți pot strica orice seara plăcută de vară.

Iată cele mai comune greșeli de ținută, care ar trebui evitate în zilele de vară:

1. Haine transparente

Hainele transparente pot arăta excepțional pe plajă, dar în niciun caz pe stradă sau pentru o ținută de birou. O excepție poate fi o bluză transparentă peste un sutien frumos, pentru o seară în oraș.

2. Lenjerie

Tricourile, cămășile albe, spatele gol, pantalonii subțiri necesită lenjerie de corp potrivită. Seturile ideale sunt cele calitative, dintr-un material bun, de culoarea pielii.

3. Pantofi

Dacă drumul tău nu se află în direcția apei și a nisipului, atunci ar trebui să uiți de șlapii și papucii tăi de cauciuc preferați. Și lasă cizmele să se odihnească și până în toamnă. În cazul în care codul de îmbrăcăminte de la muncă permite, și temperaturile de vară, poți opta pentru sandale din piele sau espadrile. Și regula principală: încălțămintea deschisă este prietenoasă doar cu o pedichiură perfect îngrijită.

Citește și:   7 greșeli ale copiilor pe care nu trebuie să le ignori

4. Dresuri

Ștrampii și dresurile sunt durerea de cap a tuturor celor care merg la birou dimineața. Un cod de ținută strict la muncă îți va cere să îți acoperi picioarele. În toate celelalte cazuri, ar trebui să îți porți piciorul gol.

5. Decolteu și mini

Indiferent cât de cald este afară, este important să îți amintești că acceptabil este să îți descoperi fie picioarele, fie zona decolteului, niciodată amândouă. O ținută cu o fustă mini căreia i se adaugă un decolteu adânc îți poate strica imaginea.

6. Haine mulate

Hainele de vară mulate ar putea provoca supraîncălzirea din cauza lipsei de circulație a aerului. În cazul în care „efectul de saună“ nu este inclus în planurile tale, trebuie să renunți la hainele prea mulate. În plus, hainele supradimensionate sunt la modă din nou.

7. Piese vestimentare inadecvate

Chiar dacă termometrul depășește 30 ° C, nu uita de codul vestimentar. Pantalonii și fustele scurte trebuie lăsate deoparte până în weekend, iar pentru zilele lucrătoare ar fi oportun să se aleagă de obicei îmbrăcăminte în câteva nuanțe mai deschise și realizate din materiale naturale.

Citește și:   7 secrete de stil pe care ar trebui să le știe orice femeie

8. Machiaj luminos și parfum

Odată cu debutul verii, este timpul să îți reconsideri nu doar garderoba, ci și alegerea cosmeticelor. Este necesar să înlocuiești un fond de ten cu acoperire mare cu o cremă luminoasă BB. Nu uita că parfumul este de asemenea împărțit în categorii pentru”iarnă” și „vară”. Și dacă este extrem de cald afară, e mai bine să renunți la parfum de tot. Un deodorant răcoritor și un gel de duș cu aroma preferată îți vor oferi sentimentul de prospețime pe parcursul zilei.

Poți încă să optezi pentru accesorii negre, cum ar fi geanta, servieta, pantofii, atunci când ți se impune la muncă. Însă pentru haine este deja prea mult. Te vai simți ca într-o saună.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.