Cum să găsești un BĂRBAT care să merite DRAGOSTEA ta

Dragostea este o componentă foarte importantă a vieții unui om. Însă o legătură armonioasă nu este ușor de găsit. Probabil în căutarea ta ai avut parte de multe dezamăgiri care te-au demoralizat. Încearcă să nu mai pui suflet acolo unde nu este cazul.

Toate femeile caută un partener ideal și este adevărat că perfecțiunea unui bărbat este văzută diferit de la femeie la femeie, însă atunci când te referi la un bărbat ideal de care să te îndrăgostești, ar trebui să urmărești să aibă următoarele caracteristici:

1. În primul rând, bărbatul ideal pentru tine va fi bărbatul care te îndrăgește și el la rândul său. Dragostea neîmpărtășită este cea mai dureroasă și ar trebui să te îndepărtezi imediat de bărbații care nu arată că sunt interesați de tine.

2. Un bărbat ideal ar trebui să te admire chiar și în cele mai proaste zile ale tale. Ar trebui să îți vadă adevărat personalitate chiar și atunci când ești cu moralul la pământ și ar trebui să te vadă frumoasă în orice moment al zilei.

Citește și:   Ce cafea ar trebui să bei în funcție de zodie

3. Lângă bărbatul ideal, nu ar trebui să îți fie teamă să fii tu și nu ar trebui să încerci să pari altcineva doar de teamă că se va îndepărta dacă te cunoaște cu adevărat.

4. El ar trebui să îți ofere sprijinul său atunci când ești cu moralul la pământ și să nu te facă să te simți nesigură de iubirea lui față de tine.

5. Un bărbat ideal consideră fericirea ta la fel de importantă ca și a lui și nu caută scuze. E diplomat, și nu caută mereu să aibă dreptate.

6. Tu ar trebui să fii prioritatea unui bărbat ideal.

7. Un bărbat ideal ar trebui să înțeleagă că ești o fire complexă și e normal să ai diferite stări. Acesta ar trebui să fie răbdător și să te înțeleagă în orice situație.

8. Acest bărbat ar trebui să te surprindă cu manifestări ale afecțiunii sale atunci când te aștepți mai puțin și să îți amintească mereu că te iubește.

Citește și:   Cum să îți îngrijești PĂRUL în funcție de vârstă

9. Un bărbat ideal te-ar face să te întrebi dacă totul este real sau dacă este un vis. Poate chiar să te iubească mai mult decât îl iubești tu.

10. Bărbatul de care te îndrăgostești nu ar trebui să găsească scuze ridicole pentru a nu fi cu tine.

11. El ar trebui să își planifice viitorul cu tine și ar trebui să te vadă și ca prietenul său cel mai bun.

12. Un bărbat ideal va depune mereu eforturi pentru a te cuceri. Ar putea să vadă în tine o persoană minunată și uneori ar putea să creadă că nu te merită și că este norocos să te aibă.

13. Unui astfel de bărbat nu îi va păsa de trecutul tău sau de greșelile pe care le-ai făcut. El te va vedea ca pe un om bun, indiferent de alegerile tale.

14. În cele din urmă, nu trebuie să te mulțumești cu mai puțin decât meriți și ar trebui să ai standarde ridicate.

Citește și:   4 tipuri de femei pe care bărbații le iubesc la nebunie

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.