Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum să faci un bărbat gelos – Andreea Bănică

Cum să faci un bărbat gelos

Gelozia nu trebuie să fie asociată neapărat cu suferință și dezamăgire. Mai ales când vine vorba de bărbați, care acționează asemănător unor vânători, gelozia vine mai mult sub forma unui impuls pentru a-i face să se teamă că te pot pierde. Pe lângă faptul că trebuie să fii foarte încrezătoare în tine, iată 5 metode simple prin care să îl faci gelos:

1. Fă-ți o schimbare de look

Gândește-te la cât timp a trecut de când nu ți-ai făcut o schimbare. Poate o tunsoare nouă sau schimbarea culorii părului te-ar putea ajuta să prinzi mai multă încredere în tine. Stilul vestimentar este și el foarte important. Cu câteva haine care să te ajute să ieși din anonimat le poți atrage atenția celor din jur și poți dobândi o atitudine mai carismatică. Dacă iubitul nu te poate vedea prin oraș, fă câteva poze, iar el se va teme imediat că la cât de bine arăți cineva poate să i te fure imediat.

Citește și:   5 minciuni pe care oamenii le cred despre femeile gravide

2. Vorbește mult despre un prieten

Bărbații sunt niște firi destul de geloase și mai ales orgolioase. Așa că dacă ai vreo cunoștință masculină care excelează într-un anumit domeniu, mai mult decât o face prietenul tău- laudă-l. Nu trebuie să exagerezi cu complimentele, dar dacă spui cuvinte de laudă, partenerul tău va simți competiția și se va teme să nu te piardă.

3. Fii sufletul petrecerii

Atunci când vă aflați împreună la o petrecere sau un eveniment, este important ca el să vadă că și ceilalți te plac și că ești o companie plăcută pentru oricine. Astfel, el se va bucura mai mult de prezența ta.

4. Dă-i mai puțină atenție

Dacă dai dovadă de o disponibilitate prea mare e normal ca el să își piardă interesul și dacă nu o face nici nu va mai simți nevoia să lupte pentru dragostea ta. El va știi că te are acolo 24/24 așa că nu vede de ce ar trebui să facă el eforturi pentru a te cucerii. În schimb, dacă începi să îl refuzi sub pretextul că ai și tu planurile tale, nu numai ca te va privi ca pe o persoană mai interesantă, ci se va teme să nu te piardă.

Citește și:   Ce dezvăluie despre tine inițiala numelui tău

5. Nu îi răspunde imediat la telefon

Din nou, nu trebuie să fii mereu acolo pentru el. Partenerul tău trebuie să știe că mai ai și o viață independent de el- așa că nu-i răspunde imediat la telefon. Acest truc te va ajuta să-l faci să se întrebe și să nu-i dai impresia că lumea se învârte în jurul său. E important să știe că ai un program încărcat și că trebuie să facă eforturi pentru a se bucura de prezența ta.

În spatele tuturor celor de mai sus stă mecanismul după care se ghidează majoritatea bărbaților: aceștia își doresc ceea ce nu pot avea. Trebuie să ai însă grijă să nu îl îndepărtezi cu o atitudine foarte distantă. Deci, nu trebuie să fii rece cu el, ci independentă și sigură pe tine.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.