Cum îți crești copilul în funcție de ZODIE

Trăsăturile personalității tale sunt influențate de semnul zodiacal. Acest aspect e vizibil și când devii părinte. Iată cum îți crești copilul în funcție de zodie:

Berbec

Ești destul de posesiv ca părinte. E prea puțin probabil ca copilul tău să petreacă timp, la joacă sau în oraș cu o persoană pe care tu să nu o cunoști bine. Și totuși nu vrei să ai un copil introvertit, ci sociabil, care să se bucure de viață, cât mai departe de computer.

Taur

Vrei să faci tot posibilul ca cel mic să se dezvolte într-un om independent și descurcăreț. De aceea vei încerca să îl responsabilizezi de mic. Ca părinte, dai dovadă de o răbdare de care nici tu nu știai că ești capabil.

Gemeni

Odată cu copilul tău, înveți și tu lucruri noi pentru a-l educa ca la carte și a-i oferi cele mai bune condiții de dezvoltare. Vei fi un camarad bun pentru copilul tău, deși foarte vocal fiind, s-ar putea să se iște conflicte rapid, dar la fel de rapid să fie și uitate.

Citește și:   7 LUCRURI pe care nu ar trebui să i le spui NICIODATĂ unui COPIL

Rac

Trăiești pentru copilul tău. Și prin copilul tău, pentru că tu nu ai uitat cum e să fii copil și empatizezi foarte bine cu cel mic. Nu vei vrea niciun moment să îți constrângi copilul în viață și te vei baza mai mult pe dezvoltarea simțului de independență.

Leu

Copilul tău va fi centrul Universului. Din fericire pentru el, ești gata să îl aperi de oricine care îl supără. Vrei ca cel mic să aibă încredere că poate face orice își propune.

Fecioară

Pentru a fi sigur că cel mic acumulează cele mai bune cunoștințe preferi să înveți odată cu el. Pentru că ești blând și înțelegător ca părinte, copilul îți va deveni un prieten bun și nu va avea secrete.

Balanță

Ca părinte, te preocupă foarte mult regulile de politețe, exprimare și bune maniere. Vrei ca cel mic să fie foarte bine crescut. Ai foarte mare grijă la limbajul tău în prezența copilului. De asemenea, acorzi o mare importanță alimentației copilului.

Citește și:   Ce COAFURĂ ți se potrivește în funcție de FORMA FEȚEI

Scorpion

În relația părinte-copil vrei să fii omniprezent și omniscient. Îl vei învăța pe cel mic că poate ajunge oriunde își dorește și tu îl vei sprijini la orice pas.

Săgetător

Îți plac aventurile și călătoriile și de aceea îi vei induce copilului tău aceleași pasiuni. Vrei să îi arăți mereu câte ceva nou și să îl ajuți să îți dezvolte creativitate și gândirea critică.

Capricorn

Nu vrei sub nicio formă ca cel mic să îți ascundă lucruri. Vrei să știi tot și te pricepi să descoperi lucruri. Vrei să îi conturezi tu însuți drumul pe care copilul tău va merge în viață.

Vărsător

Vrei să îl înveți pe copil că ceilalți îi sunt egali și nu vrei să crească cu un aer de superioritate. Astfel, cel mic va dezvolta empatie și compasiune datorită ție. Ești foarte atent în alegerea activităților sale, preferând mai degrabă niște jocuri creative decât păpuși sau mașini.

Citește și:   7 secrete care te vor ajuta să scapi rapid de celulită

Pești

Copilul tău se va bucura de lucrurile mici din viață și îl vei crește în așa fel încât va fi cât mai dezancorat de realitate.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.