Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum CUCEREȘTI în funcție de ZODIE – Andreea Bănică

Cum CUCEREȘTI în funcție de ZODIE

Vrei să știi care e puctul tău forte atunci când vine vorba de cât de cuceritoare ești? Iată ce-ți spun astrele!

Deși diferențele dintre oameni sunt foarte mari, nu putem nega că există câteva lucruri pe care nativii din aceeași zodie le au în comun!

Iată cum flirtezi în funcție de zodie:

1. Berbec

Persoanele din zodia Berbec știu ce vor și cum să obțină asta. În mintea lor spun celebrele cuvinte „Provocare acceptată”. Se vor da peste cap ca să te facă să te îndrăgostești, dar vor renunța repede dacă nu există ceva reciproc.

2. Taur

Taurii sunt romantici și calmi, dar asta numai până când apare un rival. Ei au un mod subtil de a flirta, așteptând bucuroși momentul potrivit pentru planurile lor.

3. Gemeni

Rețeta lor cuprinde surpriză, perspicacitate și intelect. Se amestecă și se adaugă vin pentru o seară de neuitat, ce cuprinde conversații profunde și pauze de râs. Ei caută un geamăn care să le fie pe măsură.

4. Rac

Racii sunt direcți și arsenalul lor romantic cuprinde complimente și zâmbete fermecătoare, dar acestea sunt folosite numai dacă sunt absolut siguri că cei vizați sunt interesați la rândul lor de ei.

Citește și:   7 lucruri despre relația ta care ar trebui să rămână în casă

5. Leu

Leii știu exact ce vor și nu degeaba sunt regii/reginele junglei – aproape că nu au niciodată rivali. Sunt puternici și intenși, nefiind mulțumiți cu jumătăți de măsură – de aceea, vor repede ceva permanent.

6. Fecioară

Persoanele din această zodie sunt, desigur, timide și misterioase. Sunt guvenate de planeta Venus, ceea ce înseamnă că sunt buni la comunicare – mai ales cea non-verbală. Își aleg partenerii cu mintea și cu inima și rareori sunt interesate de ceva pe termen scurt.

7. Balanță

Balanțele vor cântări foarte bine punctele forte și cele slabe ale unui posibil partener. Dacă decid că ținta merită, o vor urmări cu pasiune și nu se vor supăra dacă trebuie să mai aștepte.

8. Scorpion

Scorpionii sunt un amestec de flirt, putere și mister. Nu-și ascund sexualitatea, dar sunt totuși foarte sensibili și profunzi. Știu bine ce vor și nu se vor da în lături de la nimic pentru a-și atinge scopul.

Citește și:   8 trucuri rapide pentru femei

9. Săgetător

Săgetătorii au personalități magnetice și le place să fie spontani, să fie sufletul petrecerii. Sunt însă ființe filozofice.

10. Capricorn

Capricornii sunt persoane cu picioarele pe pământ, sincere și directe. Flirtează numai cu persoane intelectuale și sunt înconjurați de o aură de mister.

11. Vărsător

Vărsătorii sunt sociabili, inteligenți și ageri. Ies în evidență și nu le e teamă să se știe că sunt prin preajmă. Tind să caute spirite libere care au ceva în cap. Se folosesc de limbajul trupului pentru a-i captiva pe ceilalți.

12. Pești

Peștii sunt misterioși, senzuali și profunzi. Sunt însă timizi și durează ceva până îi cunoști. Pot descoperi cu ajutorul instinctului cine e persoana alături de care vor să își petreacă viața.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.