Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cele mai populare dorințe de Anul Nou – Andreea Bănică

Cele mai populare dorințe de Anul Nou

Deși simbolizează un sfârșit, Anul Nou e ceva pe care mulți îl așteptăm cu nerăbdare și sperăm de la el să ne transforme în cu totul și cu totul alte persoane. Știm că nu va fi chiar așa, dar Anul Nou tot e o șansă pentru fiecare dintre noi să facă niște îmbunătățiri sau să o ia de la capăt.

Cei mai mulți oameni își fac o listă de planuri pe care de cele mai multe ori le încalcă. Iată care sunt cele mai populare rezoluții:

1. Să pierzi în greutate

Aceasta este probabil cea mai veche și continuă să fie una dintre cele mai populare, pentru că suntem obsedați de greutate, iar boli ca diabetul și bolile de inimă ne fac să fim și mai conștienți de kilogramele noastre. E și una dintre hotărârile pe care le respectăm cel mai greu.

2. Să petrecem mai puțin timp pe rețelele de socializare

Să recunoaștem – cu toții suntem dependenți și petrecem prea mult timp pe rețelele de socializare, așa că o detoxifiere digitală e una dintre cele mai populare hotârâri de Anul Nou.

Citește și:   10 filme pe care să le vezi când plouă

3. Să renunțăm la fumat

Oricine fumează știe că asta dăunează sănătății, dar este greu să renunți. Dintre toți cei care îș propun asta, 10% vor rezista mai mult de șase luni. E o statistică deprimantă, dar nu-ți pierde speranța.

4. Să nu mai bei

A renunța la băut e un stil de viață, trebuie să te gândești bine înainte să îți propui asta. Chiar trebuie să renunți la băut de tot sau doar trebuie să mai reduce cantitatea?

5. Să te trezești mai devreme

E dificil să te trezești devreme, dar dacă asta vrei, trebuie să te întrebi de ce îți e atât de greu să faci asta. Găsește ceva care să te motiveze să te dai jos din pat mai repede.

6. Să citești mai mult

Asta e o ocupație respectabilă, dar de multe ori se întâmplă să te trezești la vară că ești tot la pagina 12 a unei cărți pe care ai cumpărat-o în ianuarie.

Citește și:   12 reguli care te vor ajuta să ai o alimentație echilibrată

7. Să îți pui la îndoială prejudecățile

Mulți avem idei greșite despre lume, care ne pot prejudicia opinia despre lucruri, ne pot face să judecăm prea mult și ne opresc din a crește și a ne schimba. Oricine înțelege asta își propune să se întrebe de ce se întâmplă așa de Anul Nou.

8. Să economisești bani

E greu, dar pentru a reuși imaginează-ți cum ar fi să te găsească Anul Nou cu mulți bănuți.

9. Să înveți ceva nou

Din nu se știe ce motiv, mulți vrem să învățăm ceva nou în anul următor. Alege ceva care știi că îți va folosi.

10. Să îți asumi mai multe riscuri

Uneori ajungem la final de an și ne dăm seama că am jucat prea la sigur, că am rămas în zona noastră de confort și că nu am progresat prea mult. Sigur, unele lucruri, precum banii, ne pot pune piedici, dar trebuie să mai și riști, fiindcă doar o viață ai.

Citește și:   7 metode care te ajută să treci rapid peste o despărțire

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.