Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ce semnifică alunițele de pe corpul nostru – Andreea Bănică

Ce semnifică alunițele de pe corpul nostru

Te-ai întrebat vreodată ce semnificații au alunițele de pe corpul tău? Află acum!

Aluniţele sunt semne care pot fi găsite pe diferite părți ale corpului nostr. În astrologia indiană și chineză se crede că acestea reprezintă destinul unei persoane. Influența planetelor asupra unei persoane ar începe când fătul încă se formează în pântecul mamei, iar influența aceasta se manifestă sub forma alunițelor.Dacă zodia și planeta ce infuențează fătul sunt masculine, alunița se va forma pe partea dreaptă a corpului.

Dacă zodia și planeta sunt feminine, alunița va fi pe partea stângă. Culoarea lor e dată de culoarea planetelor. Alunițele trebuie să fie interpretate în funcție de culoarea, forma și mărimea lor și locul unde sunt situate pe corp.

Următoarele interpretări se aplică atât domnilor, cât și doamnelor:

Fruntea

Dacă fruntea este lată și e aluniță pe partea dreaptă, asta denotă bogăție. Persoana va avea un renume și va fi faimoasă în societate. Îi va ajuta pe alții și îi va fi devotată lui Dumnezeu. Dacă fruntea este îngustă și alunița e în stânga, persoana va fi egoistă. Ceilalți nu îl vor respecta.

Citește și:   15 trucuri de stil care te vor ajuta să pari slabă

Tâmplele

Dacă alunița e pe tâmpla dreaptă, asta indică o căsătorie timpurie și o nevastă frumoasă. Se poate să primești și niște bani pe neașteptate. Dacă alunița e pe partea sttângă, asta indică și căsătoria și moartea bruscă. Vor fi pierderi în afaceri, iar oamenii nu îi vor plăcea.

Sprâncene

Alunița din mijlocul sprâncenei denotă calități de lider, bogăție și faimă. Bărbaților cu o astfel de aluniță le plac femeile și luxul. Dacă e pe partea dreaptă – căsătorie timpurie cu o femeie bună. Dacă e pe stânga, individual nu va avea noroc.

Pleoapele

O aluniță pe pleoapa dreaptă adduce bogăție, treptat. Dacă e pe pleoapa dreaptă, ceilalți vor fi geloși. Alunița pe partea interioară a pleopelor de sus reprezintă noroc și bogăție, iar una pe partea interioară a pleoapelor de jos semnifică probleme casnice și lipsa norocului.

Ochii

Alunița pe ochiul drept semnifică bani obținuți ușor – persoana se va îmbogăți printr-un noroc pur, chiar dacă nu muncește. Alunița pe ochiul stâng indică aroganța.

Citește și:   Cum să fii frumoasă la orice vârstă

Urechile

O aluniță oriunde pe ureche reprezntă câștiguri bune și o viață luxoasă. Cheltuielile vor fi necontrolate. Ar putea exista pericol de înec. Dacă alunița e în spatele urechii – persoana urmează obiceiurile.

Nasul

Pe vârful nasului – indică rapiditate în gândire și temperament aprig și stimă de sine ridicată. O aluniță pe partea dreaptă a nasului reprezintă bani mulți cu mai puține eforturi. O aluniță din partea stângă a nasului dă rezultate proaste. Alunița de pe puntea dintre nări reprezintă obstacole în obținerea de locuri de muncă și pierderea de bani. Cei cu aluniță sub nas au o familie mare și mulți copii.

Bărbia

O aluniță în mijlocul bărbiei reprezintă o persoană elevată, care primește lauri. Alunița de pe partea dreaptă a bărbiei reprezintă gândirea logică și de natură diplomatică. Alunița de pe partea stângă a bărbiei reprezintă o persoană care vorbește direct și, prin urmare, oamenii nu îl vor prea plăcea.

Buzele

Alunița de pe buza superioară reprezintă o persoană care face bine fiecăruia. Alunița de pe buza de jos reprezintă o persoană care iubește mâncarea bună și e intereată de actorie și teatru de arte.

Citește și:   5 trenduri din 2017 care dispar în 2018

Obraji

Alunița de pe obrazul drept reprezintă o persoană sensibilă, care își repectă mult părinții. Alunița de pe obrazul stâng reprezintă o persoană care este introvertită și arogantă, ce se va confrunta cu probleme în viață.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.