Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ce să faci dacă ești singură de sărbători? – Andreea Bănică

Ce să faci dacă ești singură de sărbători?

Singură de sărbători? Nu te descuraja, vezi cum să treci peste!

E iarăşi acel moment din an în care toată lumea se îndrăgosteşte şi se pregăteşte pentru sărbători. Sună frumos, dar dacă eşti singură, vacanţa îţi poate stârni multe sentimente neplăcute. Ţi se va reaminti mereu asta, fiindcă vremea rece e sezonul ţinerilor de mână, al dezmierdărilor și al sărutului de Anul Nou.

Mulțumită filmelor de la Hollywood, nu scapi de afecțiunea exprimată fățiș nici pe ecran și nici în viața reală.

Nu lăsa faptul că ești singură de sărbători să te descurajeze

A fi singură de sărbători nu e cel mai rău lucru din lume – vei supraviețui. Fericirea ta nu  depinde de a fi sau nu într-o relație. Nu te descuraja și concentreză-te mai mult pe ce ai decât pe ce nu ai. Poate că ai o slujbă grozavă, că studiezi din greu, ești sănătoasă, ai o familie și prieteni care te iubesc. Nu lăsa ca ceea ce îți lipsește să te întristeze.

Evită comediile romantice tematice

Citește și:   15 situații prin care trece orice mămică

Poate că sună puțin copilăresc, dar uneori a evita reprezintă cheia supraviețuirii. Comediile romantice despre Crăciun pot fi enervante când le urmărești de una singură, fiindcă toate femeile sunt un fel de Scrooge care înțeleg însemnătatea sărbătorii doar când găsesc dragostea.

Mergi la întâlniri cu prietenele

A nu avea o relație nu înseamnă că trebuie să fii singură. Prietenele tale cam sunt tovarășul de viață pe care ți l-ai dorit, exceptând aspectul romantic. Oricum, relațiile vin și pleacă, dar prieteniile rămân pentru totdeauna. Ieșiți la cină, vizitați târgurile de Crăciun, uitați-vă la filme sau pur și simplu plimbați-vă prin oraș însoțite de o cană de ciocolată caldă. Faceți orice te face fericită și te ajută să scapi de disconfortul de a fi singură de sărbători.

Amintește-ți că ai mai supraviețuit unor sărbători în care ai fost singură

Dacă ai mai făcut-o înainte, poți reuși și de această dată. Indiferent peste ce ai crezut că nu poți trece (un examen sau să o iei de la capăt), ai scăpat totuși întreagă.

Citește și:   10 filme care te vor da peste cap

Gândește-te și la aspectele positive – nu trebuie să cumperi cadouri pentru celălalt și să te rogi să le placă și poți mânca tot ce vrei fără să te judece nimeni.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.