Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ce ochelari de soare ți se potrivesc în funcție de zodie – Andreea Bănică

Ce ochelari de soare ți se potrivesc în funcție de zodie

Pentru multe femei, ochelarii de soare sunt un accesoriu indispensabil, mai ales în timpul verii. Aceștia trebuie să fie de o calitate foarte bună, ca să ptrotejeze ochii de lumina puternică a soarelui, dar să arate și cât se poate de șic. În plus, ei ar trebui să se potrivească perfect personalității tale – ca să te asiguri ăc nu dai greș, iată ce spun astrele că ar trebui să porți:

1. Berbec


Nativelor Berbec le plac accesoriile, deoarece sunt mereu în acțiune și vor să arate bine întotdeauna, iar ochelarii de soare asigură confortul. Au nevoie de modele viguroase, dar în același timp stilate.

2. Taur


Nativele Taur își evidențiază latura copilărească prin intermediul accesoriilor. Ramele ar trebui să fie stilate, iar culorile pastelate te prind cel mai bine.

3. Gemeni


Deși nativele Gemeni își exprimă sentimentele prin ochi, ele nu vor mereu ca acestea să fie la vedere. Ca să fii și originală, alege niște ochelari cu rame retro colorate. Toată lumea trebuie să se aștepte la surprize din partea ta.

Citește și:   9 trucuri care te ajută să deosebești hainele de calitate de cele proste

4. Rac


Strălucirea e foarte importantă pentru nativele Rac. Ele sunt avangardiste și vor să facă impresie, așa că de ce să nu alegi niște ochelari cu ramă albă sau în alte nuanțe moderne?

5. Leu


Leoaicele trăiesc pentru a fi observate, așa că ar trebui să aleagă niște modele pe care nimeni nu ar îndrăzini să le poarte, precum niște ochelari de sticlă sau cu ramă Plexiglas.

6. Fecioară


Fecioarelor le plac accesoriile prea elaborate și nu s-ar mulțumi cu ceva care nu e de cea mai bună calitate. Prin urmare, de ce să nu cumperi un model clasic scump care să dureze mai mulți ani? Meriți să te bucuri de ceva special.

7. Balanță


Nativele Balanță probabil că au deja multe perechi de ochelari de soare neobișnuiți, pentru că îi adoră. Totuși, ar trebui să își cumpere și unul sau două modele mai practice, pe care să-i poată purta cu orice.

Citește și:   Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

8. Scorpion


Nativele Scorpion au un caracter puternic și un stil greu de definit, așa că nu e ușor să aleagă niște ochelari de soare. Le stă bine însă cu ochelarii cu ramă groasă – aceștia sunt un must, dar pot să își aleagă și alte modele.

9. Săgetător


Ochelarii de soare ai Săgetătorilor trebuie să fie îndrăzneți. Acesta este stilul perfect pentru ei, deoarece aventura este în firea nativelor aceste zodii.

10. Capricorn


Capricornii încearcă multe modele, până își dau seama că ochelarii clasici cumpărați cu trei ani în urmă li se potrivește cel mai bine. Alege un model de calitate, care să te facă să te simți încrezătoare.

11. Vărsător


Nativele Vărsător sunt ca niște copii mici și amuzanți, așa că nu ar fi de mirare să le vezi purtând niște ochelari strălucitori  și colorați.

12. Pești


Nativele Pești sunt reginele stilului, așa că probabil ar alege și niște ochelari de soare mai deosebiți.

Citește și:   10 secrete de stil învățate de la franțuzoaice

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.