Ce manichiură ți se potrivește în funcție de zodie

Te pasionează astrologia? Îți citești cu religiozitate horoscopul în fiecare dimineață sau tratezi acest subiect cu ceva mai multă lejeritate? Oricare ar fi cazul tău, nu strică să afli ce manichiură ți s-ar potrivi în funcție de personalitatea ta:

1. Berbec


Berbecii au calități de lider, sunt încăpățânați și carismmatici. Își asumă riscurile și nu se dau niciodată înapoi de la vreo provocare. Nativele Berbec ar trebui să poarte o manichiură îndrăzneață și provocatoare, care să se potrivească perfect cu teribilista din interior.

2. Taur


Taurii sunt serioși și uneori încăpățânați, atât în relațiile de cuplu, cât și la locul de muncă. Ei au o latură romantică și un gust uimitor atunci când vine vorba de obiecte de lux și lucruri estetice. Manichiura nativelor Taur ar trebui să fie o combinație între răbdare și bun gust, cu detalii complicate și delicate în acest timp.

3. Gemeni


Gemenii sunt persoane foarte inteligente, buni la lucruri precum brainstorming-urile. Se descurcă grozav în situațiile sociale, deoarece tind să fie fermecători – deși cam cu două fețe uneori. Sunt inteligenți și înclinați spre artă. În ceea ce privește manichiura nativelor Gemeni, aceasta ar trebui să aibă și ea mai multe fațete, pentru zilele în care nu poți decide cine ești.

Citește și:   Zodii complet opuse care fac cuplul perfect

4. Rac


Racii sunt sensibili și precauți. Le place să stea acasă, înconjurați de lucruri confortabile și sunt cunoscuți pentru compasiunea lor. Creativitatea este unul dintre trăsăturile lor forte. Cât despre manichiura nativelor Rac, ele ar trebui să se joace cu latura lor excentrică și artistică.

5. Leu


Leii sunt ambițioși și încrezători și cunoscuți pentru îndrăzneala lor. Uneori pot să fie puțin aroganți, deși sunt niște extrovertiți fermecători. Nativele Leu ar trebui să-și facă o manichiură în culori ultra-saturate.

6. Fecioară


Fecioarele sunt perfecționiste, ceea ce înseamnă că uneori pot fi prea dure cu sine, deși fac o treabă grozavă. Sunt binecuvântate cu o atenție grozavă la detalii și se pricep foarte bine la comunicare. Nativele ar trebui să aleagă o manichiură care să se potrivească cu latura lor inocentă.

7. Balanță


Balanțele iubesc echilibrul și armonia. Se descurcă bine cu munca în echipă și sunt persoane sincere și corecte. Nativele ar trebui să-și aplice bijuterii pe unhghii, deoarece le plac aceste accesorii.

Citește și:   Ce ojă ți se potrivește în funcție de zodie

8. Scorpion


Scorpionii sunt cei mai sexy din zodiac – sunt intenși, misterioși și hotărâți. Uneori pot fi obsesivi, posesivi și geloși. Pentru nativele Scorpion, ce manichiură poate fi mai sexy decât cea care cuprinde ojă roșie?

9. Săgetător


Săgetătorii pot fi uneori brutal de sinceri. Sunt persoane extrovertite, optimiste și amuzante, iar acest lucru ar trebui să se reflecte în manichiura nativelor acestei zodii.

10. Capricorn


Se crede că reprezentanții acestei zodii sunt cei mai serioși – Capricornii sunt ambițioși și profesioniști, având totul pentru a-și atinge scopurile. Uneori pot fi chiar prea serioși, adică reci. Manichiura nativelor Capricorn ar trebui să fie la fel de profesionistă.

11. Vărsător


Vărsătorii sunt plini de contradicții – sunt timizi, dar energici, cu capul în nori, dar mereu preocupați de ceva. Nativele ar trebui să aibă o manichiură modernă, chiar avangardistă.

12. Pești


Peștii sunt prietenoși, dar faptul că sunt prea insistenți îi poate îndepărta pe oameni. În ceea ce privește manichiura, nativele Pești ar trebui să se joace cu latura lor imaginativă și visătoare.

Citește și:   15 trucuri de stil care te vor ajuta să pari slabă

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.