Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ce fel de MAMĂ ești în funcție de ZODIE – Andreea Bănică

Ce fel de MAMĂ ești în funcție de ZODIE

Berbec:

Pentru tine să fii mamă vine ca o binecuvântare și la vestea că ești însărcinată ești cea mai fericită. Te preocupă foarte mult felul în care se dezvoltă copilul tău și pui mare preț pe independența sa.

Taur:

Știi și tu că uneori poți să te pierzi cu firea sau să fii dificilă, dar simțul tău matern e extrem de dezvoltat și asta se vede și în manifestările de afecțiune față de copilul tău. Ești una dintre cele mai protectoare mame din zodiac.

Gemeni:

Nu puteai să nu fi o mamă bună cu asemenea abilități de comunicare. Copilul tău va avea parte de multe evenimente de socializare și se va distra mereu.

Rac:

Ești cunoscută pentru faptul că familia este prioritatea ta. Ai de asemenea un simț matern înnăscut și vei fi o mamă foarte blândă, dar puternică și luptătoare pentru copilul tău.

Leu:

Deși vrei să apari ca o femeie puternică și sigură pe ea, când vine vorba de copilul tău ești foarte sensibilă și ai face orice pentru cel mic.

Citește și:   Ce trăsături te caracterizează în funcție de zodie

Fecioară:

Și în ipostaza de mamă, ca în oricare alta, ești atentă la orice detaliu și vrei ca totul să fie mereu la locul său. Cu toate acestea, nu îl sufoci pentru că prețuiești și tu timpul petrecut la o cafea cu prietenele. Însă copilul tău se va bucura mereu de o energie pozitivă și un zâmbet cald.

Balanță:

Iubești armonia căminului și copilul tău se va bucura de ea. Vrei să folosești cele mai bune tactici de a-l educa și mergi mai degrabă pe principiul cea mai bună prietenă a copilului tău, și te comporți în consecință.

Scorpion:

Ești o fire blândă și sentimentală și nu îți e greu să te apropii de copilul tău. Ca mamă, te lași pe locul doi iar copilul devine centrul Universului pentru tine. Ești mereu la dispoziția copilului cu cele mai bune sfaturi și știi cum să îl încurajezi.

Săgetător:

Ești o mamă foarte bună, mai ales pentru că te bazezi pe adoptarea unui stil de educație neconvențional și astfel copilul tău își va dezvolta creativitatea de la vârste fragide. Știi însă și cum să îi induci simțul răspunderii și asumarea responsabilităților. Ce e cel mai important pentru tine este ca cel mic să crească încrezător în forțele proprii și independent.

Citește și:   Ce profesie ți se potrivește în funcție de zodie

Capricorn:

Deși rece și detașată la prima vedere, iubirea pentru copil te schimbă și ușor reușești să înveți cum să te manifești mai deschis și mai cald față de copilul tău. Calitatea ta cea mai mare ca mamă este că vei reuși mereu să găsești o soluție la orice problemă a copilului și îl vei scoate din impas de fiecare dată.

Vărsător:

Ai simțul umorului bine dezvoltat și i-l vei induce și copilului, în casa voastră fiind mereu o atmosferă veselă și relaxată. De asemenea, ai mereu un sfat bune pentru cel mic.

Pești:

Se spune că te-ai născut să fii mamă și e posibil să adori rolul acesta. Ești foarte comunicativă și sensibilă și ai face orice pentru copilul tău.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.