HAINE pe care bărbații le iubesc și haine pe care le URĂSC!

Deși deseori interesul pentru aspectul fizic al unei persoane induce superficialitate, el este cartea ta de vizită și primul lucru pe care oamenii îl observă la tine.

Haina nu îl face pe om- probabil ai auzit deseori aceste cuvinte. Și probabil este adevărat, însă cu siguranță un om își exprimă personalitatea prin alegerile vestimentare. Iar hainele pot fi un element decisiv în relațiile tale, sau eventualele relații cu cei din jur.

Deși te-ai aștepta ca doar femeile să o facă, chiar și bărbații judecă de cele mai multe ori o femeie după felul în care este îmbrăcată. Contează, deci, la fel de mult și pentru ei și decid pe baza hainelor tale ce fel de persoană ești.

Dacă te întrebi cum te percep bărbații, iată și răspunsul, în funcție de felul în care te îmbraci:

1. Haine sport

Deși nu par feminine, multe femei aleg hainele sportive, chiar și în afara sălii de fitness. În primul rând, pentru că sunt mai confortabile, probabil și tu ai reunța uneori la o fustă mulată pentru niște colanți sau o bluză largă. Ei bine, este surprinzător că, deși nu e vorba de un aspect sofisticat, bărbații interpretează faptul că te preocupă aspectul tău. Ba chiar mulți au asociat acest stil vestimentar cu o femeie bună la pat.

Citește și:   Topul zodiilor care îți vor frânge inima

2. Studenta intelectuală

Este bine cunoscut- inteligența e sexi. Iar înainte să îți cunoască personalitatea, se va afla față în față cu stilul tău vestimentar. Dacă optezi pentru niște haine „serioase”, care te fac să arăți inteligentă și puternică, bărbații vor fi foarte atrași de tine, putem merge până la a spune că vor fi chiar și intimidați.

3. Femeia rafinată

Cum să exprimi mai bine că ești bine crescută, ești la curent tot ce scrie în codul bunelor maniere, decât îmbrăcându-te elegant? Bărbații văd astfel în tine o femeie puternică, independentă și rafinată. S-ar putea, și de data aceasta, să se simtă intimidați de caracterul pe care îl exprimă o astfel de ținută.

4. Stilul casual

Este unul dintre cele mai adoptate stiluri vestimentare. Până la urmă, simplitatea este o dovadă a stilului. Dacă alegi stilul casual, bărbații te vor vedea ca pe o femeie liniștită, loială, grijulie și deși nu e vorba de niște haine extravagante, atragi bărbații ca un magnet. Pari o femeie sigură pe tine, iar bărbații adora încrederea unei femei în propria-i persoană.

Citește și:   7 invenții care au schimbat lumea modei pentru totdeauna

5. Ești adepta tocurilor și a hainelor elegante

Deși o astfel de ținută te va face să simți că tot Universul e la picioarele tale, ar fi bine să echilibrezi puțin situația și să porți și haine în funcție de evenimentul la care participi. Bărbații vor vedea mereu în tine o persoană gata să se distreze oricând și unii chiar vor menține distanța din cauza asta. Poți părea, de asemenea, inabordabilă. Însă dacă știi să îți combini stilurile și în unele zile să optezi pentru ceva casual, feminitatea ta va fi mai bine pusă în valoare.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.