Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ce contează pentru bărbați într-o relație? – Andreea Bănică

Ce contează pentru bărbați într-o relație?

Tema relațiilor este foarte largă și multidimensională, astfel încât sub nicio formă nu poate fi generalizată atunci când vorbim despre preferințele unui gen sau altul. Atât bărbații, cât și femeile au gusturile diferite.

În același timp, există anumite prevalențe care depind de un procent mare din biologia umană. Amintește-ți: aparținem lumii animalelor și, deși trăim în societăți foarte avansate, viețile noastre sunt guvernate de aceleași legi ca și cele ale altor creaturi. Prin urmare, în mod inconștient, alegem persoana cu care simțim că putem transmite genele noastre într-un mod mai bun ca un cuplu.

Ce contează pentru bărbați într-o relație?

1. Aspectul fizic

Nu este nimic nou. Din punct de vedere exclusiv biologic, șoldurile largi sunt metoda biologică de a spune: „această femeie este fertilă și are gene bune”. Este clar că în societate nu avem numai acest gând în minte, dar este la fel de clar că bărbații preferă formele voluminoase.

Citește și:   7 diferențe dintre dragoste și pasiune trecătoare

2. Fetele rele

Atunci când relația e la început, atât el cât și ea fac tot posibilul pentru a crea o imagine bună despre ei înșiși și pentru a se bucura de cealaltă persoană. De obicei, imaginea bună este compusă din comportamente prietenoase, altruiste, generoase etc. Cu toate acestea, dacă ești întotdeauna simpatică și dulce, este posibil să arunci prea mult zahăr în poțiune. Acest lucru poate fi plictisitor pentru mulți bărbați. Numeroase studii sociale arată că bărbații preferă femei care sunt un pic mai rele.

3. Fete dificile

Trebuie să știi că inima unui bărbat, indiferent de ceea ce vezi în fizic sau comportament, este de 100% războinic. S-a născut pentru a cuceri și a lupta împotriva provocărilor. De aceea se plictisesc lângă acele fete care își deschid prea ușor brațele. Nu uita, totul cu moderație.

4. Femeile îndrăznețe și curajoase

După ce te cucerește, nu vrea să rămână acasă toată viața și să moară de plictiseală. Da, tu ești prințesa lui, dar tu ești, de asemenea, o femeie puternică care știe cum să se descurce în viață. Știi cum să schimbi o anvelopă? Știi cum funcționează un robinet? Nu te deranjează să te murdărești puțin? Atunci ești visul oricărui bărbat. Reține că nu trebuie să știi cum să faci totul de una singură și că nu ai nevoie de el: permite-i să repare robinetul sau să schimbe anvelopa, dar să ai abilitățile necesare pentru a-l ajuta în orice moment.

Citește și:   7 imagini care înfățișează iubirea adevărată+cele mai frumoase citate de dragoste

5. Femeile cu o personalitate puternică

O persoana puternică este capabilă să spună „nu” când e împotriva unui lucru. Nu trebuie să accepți tot ceea ce face, mai ales dacă simți că este împotriva valorilor tale sau poate dăuna relației, altor persoane, fie ție, fie lui.

6. Femeile geloase

Ai putea crede că este o minciună, dar nu este. Cu toate acestea, înainte de a explica mai departe trebuie să ții cont că e vorba de o gelozie cu moderație. Dacă îți manifești gelozia din când în când, este un semn că el e important pentru tine. Dar ai grijă, dacă mergi mai departe de atât și îi verifici telefonul și conturile de social media să vezi dacă vorbește cu vreo fată sunt riscuri foarte mari de a-ți transforma relația și viața într-un coșmar. Cantitatea moderată de gelozie depinde de relație, dar este clar că este vorba de o doză microscopică în comparație cu cantitatea de încredere și dragoste pe care trebuie să v-o acordați reciproc.

Citește și:   8 semne că ești într-o relație care nu îți face bine

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.