Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ce animăluț ți se potrivește în funcție de zodie – Andreea Bănică

Ce animăluț ți se potrivește în funcție de zodie

Ce animăluț crezi că ți se potrivește?

Te-ai întrebat vreodată în ce animăluț ai vrea să te transformi? Iată ce spun astrele:

Vărsător
Unicorn – ești energic și cu adevărat unic, până în punctul în care alții te consideră excentric sau impenetrabil. Îți place aventura și ești idealist și îți vei atinge scopurile dacă vei fi perseverent.

Pești
Licurici – ești creativ și intuitiv și dornic de a împlini dorințele celorlalți. Ai vrea să primești în schimb aceeași dragoste și loialitate și ești foarte sensibil când alții nu se ridică la înălțimea acestor așteptări.

Berbec
Tyrannosaurus Rex – ești o prezență dominantă, care ajunge cu siguranță în centrul atenției în orice situație socială. Ești agresiv, de neoprit, dar carismatic.

Taur
Urs marsupial – pe exterior ești puternic și încăpățânat, dar ai și o parte sensibilă în interior. Te poți înțelege aproape cu oricine, dar s-ar putea să ai probleme cu auto-disciplina.

Gemeni
Cățeluș – ești isteț, inovativ și de neclintit în opiniile tale. Vieții tale îi trebuie un echilibru delicat, greu de obținut, între libertate și stabilitate și s-ar putea să te lupți cu lipsa ta de stare.

Citește și:   10 secrete pe care trebuie să le știi despre instagram ca să fii în top

Rac
Caracatiță – ești ambițios, loial și cumva anti-social. Ai nevoie să petreci foarte mult timp singur, iar când socializezi, preferi să-ți petreci timpul cu cercuri mici de oameni. Vrei să le placi altora și nu suporți ușor criticile.

Leu
Păun – inteligent și încrezător, îți plac atenția și drama și simți nevoia să ai mereu dreptate. Cel mai rău lucru pe care cineva ți l-ar putea face e să te ignore complet.

Fecioară
Iepuraș – ai gusturi excelente și toată lumea știe asta. Pentru tine contează ca decorul casei tale și îmbrăcămintea să fie impecabile. Ești visător și ți-e frică de riscuri și momentele stânjenitoare.

Balanță
Fluture – ești dulce, generos și sensibil, dar și prudent, eviți conflictele și dedicat prietenilor și familiei.

Scorpion
Tigru – ești tăcut, muncitor, foarte sensibil. Ești foarte curios să afli cum funcționează viața, dar adesea ai sentimentul că nu aparții împrejurimilor.

Săgetător
Mangustă – ești curajos, hotărât și nu ți-e frică să îți susții opiniile. Ești un gânditor profund, înconjurat de mister. Urăști plictiseala și cauți mereu forme de acțiune.

Citește și:   8 lucruri pe care un bărbat adevărat nu le-ar face niciodată

Capricorn
Păianjen – ești demn de încredere, sincer și ai o inimă mare. Ești incredibil de răbdător, ceea ce te face un prieten valoros. Îți place ca lucrurile să se facă într-un anumit mod (al tău), și s-ar putea să eziți să ceri ajutorul altora.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.