Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Câți copiii vei avea în funcție de liniile palmei – Andreea Bănică

Câți copiii vei avea în funcție de liniile palmei

Liniile din palma ta pot spune câți copii vei avea în timpul vieții. Liniile copiilor se găsesc între baza degetului mic și liniile căsătoriei. Acestea oferă indicii despre câți copii ai putea avea în viitor și starea lor de sănătate.

Numărul liniilor indică numărul copiilor; liniile foarte marcate sugerează nașterea unui băiețel, iar cele scurte și înguste nașterea unei fetițe; liniile foarte scurte și întrerupte indică pierderea unui copil într-un avort sau din alte cauze. Arta prezicerii viitorului prin studiul palmei se numește chiromanție.

1. Gemeni
Dacă liniile se bifurcă spre sfârșit, înseamnă că ai șanse să ai gemeni.

2. Băiețel
Conform chiromanției chineze, liniile profunde și late spun că vei avea băieți.

3. Fetiță
Dacă liniile sunt subțiri și fine, vei avea probabil fete.
4. Un copil slăbit
Dacă linia se termină la insulă, atunci creșterea și dezvoltarea copilului ar putea fi întârziate.

5. Dificultăți în creșterea copiilor
Se spune că insulele de la sfârșitul liniilor indică faptul că părinții vor avea de întâmpinat greutăți în creșterea copiilor.

6. Stare fizică proastă a copiilor
Se crede că liniile curbate sunt un indicator al unei stări fizice proaste a copiilor, care se pot îmbolnăvi des.

Știai că dacă un bărbat are linii ale copiilor pe mână, înseamnă că e foarte interesat să aibă grijă de copii?

Iată câteva informații pentru mai multă acuratețe:

1. Dacă zona de sub baza degetului mare este groasă și bine dezvoltată, înseamnă că ai o bună energie sexuală și că e probabil să ai mulți copii.
2. Un deget mic scurt și subțire indică faptul că vei avea puțini copii. Dacă linia de sub el e profundă și în formă de lanț, atunci s-ar putea să nu ai deloc copii.
3. Dacă la intersecția liniei înțelepciunii apare o stea a dragostei sau linia de la încheietură e curbată, atunci femeia s-ar putea să nu aibă copii.

Citește și: TESTE DE PERSONALITE: Apropie PALMELE și observă micile DETALII

Cititul în palmă te ajută să afli mai multe despre personalitatea, norocul și viitorul unei persoane. Această activitate se mai numește și chiromanție. Procedura e destul de compleză, deoarece include nu numai interpretarea palmelor, ci și a brațului, degetelor sau unghiilor. Contează liniile, forma, mărimea, flexibilitatea.

Cititul în palmă își are rădăcinile în astrologia chineză și indiană și în ghicitul din Roma antică. În perioada antichității, cititul în palmă era foarte popular în India.

Există diferite opinii legate de care mână ar trebui să fie folosită pentru citit – unii cred că dreapta pentru femei și stânga pentru bărbați. Totuși, ambele mâini joacă un rol important, deși una e dominantă și cealaltă e pasivă. Mâna stângă vorbește, de obicei, despre trăsăturile fizice și materiale cu care te-ai născut, iar cea dreaptă despre ce vei deveni atunci când vei crește. Așadar, mâna dreaptă e mai importantă pentru cititul în palmă, iar cea stângă oferă informații suplimentare.

Citește și:   Ce fel de mamă sunt

Chiromanția are trei linii principale – linia vieții, linia capului (sau a înțelepciunii) li linia inimii (sau linia dragostei). Există și alte linii secundare, precum: linia căsătoriei, linia sorții, linia soarelui, linia copiilor, linia banilor, linia sănătății, linia călătoriilor și linia brățară.

Monturile, micile umflături de pe suprafața palmei joacă și ele un rol foarte important în cititul în palmă. Există șapte astfel de umflături, care sunt numite după fiecare planetă – Jupiter, Saturn, Apollo, Mercury, Luna, Venus, Mars.

După cum e de la sine înțeles, liniile din palma cuiva pot să spună multe despre cum stă persoana respectivă cu dragostea. Răspunsul nu va fi înșelător, ci va fi mai precis chiar decât ce ți s-ar putea spune. Iată ce semnifică fiecare posibilitate – apropie-ți mâinile și vezi care desen al liniilor dragostei ți se potrivește mai bine:

Liniile sunt la aceeași înălțime

Dacă liniile din palma perechii tale sunt la aceeași înălțime, ai noroc. Are intenții serioase și preferă să aibă o relație serioasă, constantă. E rational și nu îi plac schimbările bruște din viața ta. E o persoană cu mult bun simț și cu o personalitate blândă, căreia îi pasăde opiniile și sentimentele celorlalți.

Linia de la palma stângă e mai joasă decât linia de la palma dreaptă

Preferi să ai un partener mai în vârstă decât tine și ești foarte înțeleaptă pentru vârsta ta. Cei cu un astfel de model au noroc în dragoste, sunt romantici și nu țin cont de normele sociale. De multe ori își ascultă intuiția, care îi mai și înșală din când în când.

Linia de la palma dreaptă e mai joasă decât linia de la palma stângă

Persoanele ale căror linii din palme arată așa nu se grăbesc să înceapă o relație serioasă – pentru el sau ea dragostea nu este o garanție a fericirii. Când se hotărăsc însă, aleg cu siguranță o persoană mai tânără sau chiar una de altă naționalitate. Iubește aparențele, e sigură pe sine și e încrezătoare în puterea sa. E o persoană independentă și decisă, care trece cu ușurință peste obstacole.

Citește și: Ce spune despre RELAȚIA voastră felul în care vă țineți de MÂNĂ

Citește și:   Bătaia e ruptă din rai?

Dacă ai fost vreodată îndrăgostit/ă, știi cât e de grozav să ții persoana iubită de mână. Poate că nu observi, dar acest mic gest spune multe despre relația voastră și faza prin care treceți în calitate de cuplu.

Care e stilul vostru?

1. Cu palma în jos
Dacă vă țineți de mână așa, înseamnă că relația voastră e bazată pe afecțiune, dar nu pe pasiune. De asemenea, cel care ține palma în jos are o personalitate mai puternică, ia adesea inițiativa și e mai hotărât.

2. Degete împletite
Acestea simbolizează pasiune și o legătură puternică între doi oameni. Când vă țineți așa de mână, e important ca amândoi să fiți fermi. Nu e un semn bună dacă una din mâini e prea relaxată.

3. Un singur deget
Acest mod sugerează că amândoi vă prețuiți independența. Astfel de cupluri arată respect pentru spațiul celuilalt. Gestul poate sugera și că treceți printr-un moment delicat, iar unul dintre parteneri simte nevoia să se întoarcă în perioada când erați doar prieteni.

4. „Întărire” din partea celeilalte mâini
Dacă vă țineți așa de mână, înseamnă că lucrurile devin serioase. Din nefericire, nu e mereu un semn bun – ar putea indica și că te transformi într-o/un partener/ă posesiv/ă.

5. Braț la braț
Această poziție e folosită adesea atunci când cuplul participă la un eveniment. Dacă se țin așa de mâini în viața de zi cu zi, înseamnă că cel care vrea să îl țină pe celălalt de braț caută protecție sau e puțin nesigur în ceea ce privește relația.

6. Vă țineți de degete și trageți ușor mâna
Gestul poate sugera că partenerii nu sunt pe aceeași poziție. Cel care îl trage pe celălalt de mână încearcă să îl facă pe partener să se hotărască mai repede decât e el obișnuit. Poate fi și un semn că unul dintre parteneri s-a săturat de rutina din relație.

7. Nu vă țineți de mână
Dacă partenerul evită să te țină de mână, acesta ar putea fi un semn că nu te place foarte mult. Ar putea semnifica și timiditate sau nevoia de solitudine.

Nu e pentru nimeni un secret că îți poți citi viața în palmă. Ei bine, și despre picioare se poate spune că dezvăluie multe lucruri despre tine. Picioarele pot indica ce probleme de sănătate ai, pot vorbi despre personalitatea ta sau despre destin. Picioarele arată o relație între diverse aspecte ale corpului uman, începând de la sistemul digestiv până la statusul relației. Doar privindu-ți picioarele se poate determina dacă vrei aventuri sau armonie.

Citește și:   10 mesaje zilnice pe care să i le spui copilului tău

Citește și: Ce spune despre tine felul în care îmbrățișezi

Cu toții avem nevoie de contact fizic cu cei dragi. Felul în care îmbrățișezi oamenii spune ceva despre tine și relația pe care o ai cu aceștia. Poate că unora li se pare că e un gest banal, însă modalitatea prin care îmbrățișezi pe cineva poate transmite foarte multe lucuri.

10 tipuri de îmbrățisări:

1.Dacă mângâi spatele cuiva înseamnă că vrei să-l liniștești

Transmiți că totul va fi bine. Ești dispus să vorbești despre problemele tale și să-l asculți pe celălalt.

2. Dacă te uți direct la el se formează o legătură sinceră

Dacă te uiți la partener în timp ce-l îmbrățișezi, stabilești practic o legătură cu sufletul lui. De parcă în ochii lui e cuprins tot universal.

3. A-ți pune brațul pe umărul cuiva e considerat adesea un semn de prietenie

Acest gest înseamnă că ai încredere în celălalt. Nu-ți îmbrățișezi așa numai iubitul, ci și prietenii în care ai încredere și pe care te poți baza.

4. Dacă bați pe cineva pe spate în timp ce-l îmbrățișezi e tot semn de prietenie

Dacă îmbrățișezi așa, emani un sentiment de camaraderie. Nu vrei intimitate, doar îți faci prieteni.

5. Să-ți înfășori mâinile în jurul taliei e ceva foarte dulce

Dacă îmbrățișezi pe cineva pe la spate, vrei să fii protector. Știi că poți oferi securitate și confort oricând.

6. Dacă-ți pui mâna în buzunarul partenerului denotă un sentiment de siguranță

Dacă faci asta înseamnă că ești destul de relaxată și te simți confortabil cu el.

7. Dacă dansați încet în timp ce vă îmbrățișați – vă iubiți

Dacă vă îmbrățișați și vă mișcați în același timp, chiar sunteți îndrăgostiți. A fi cu această persoană te face să te simți viu.

8. Îmbrățișarea strânsă spune că nu vreți să vă despărțiți

O astfel de îmbrățișare spune că îl iubești mult și că ideea că el va pleca te îngrijorează.

9. Îmbrățișarea la distanță spune că nu te simți confortabil

Asta se întâmplă atunci când îmbrățișezi pe cineva, dar te asiguri că jumătatea de jos a corpului tău nu se apropie prea mult de celălalt. Asta sugerează nesiguranță sau dezacord.

10. Desfacerea picioarelor emană senzualitate

Dacă unul stă jos sau îl prinde în brațe pe celălalt, amândoi simțiți dorință. Acest tip de îmbrățișare nu înseamnă că nu îți iubești partenerul, ci că există multă atracție fizică acolo.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.