Care sunt motivele potrivite pentru a te despărți de cineva?

Află care sunt cauzele ce duc adesea la despartire!

Uneori partenerul crede că motivele pentru despărțire sunt serioase, alteori nu. Cu toate acestea, ele contează pentru tine, iar soțul sau iubitul ar trebui să le respecte. Dacă închei relația curentă, ține capul sus și nu îți pierde speranțele că vei găsi pe cineva. Toată lumea merită să fie fericită cu cineva, așa că nu te mulțumi cu puțin.

Motivele pot fi prostești sau, dimpotrivă, unele ce țin de răni fizice și psihice. Iată care sunt cauzele peste care nu ar trebui să treci:

1. Trădarea

La acest capitol intră împărtășirea secretelor, minciuna și bârfa. Nimănui nu-i place ca alții să știe lucruri personale despre relația sa.

2. Abuzul

Abuzul fizic și mental sunt motive foarte bune pentru a încheia o relație. Dacă relația e toxică și partenerului nu-i pasă de tine, pune punct.

3. Certuri dese

Dacă certurile se înrăutățesc și nu se mai împuținează cu timpul, e grav pentru relațiile de lungă durată. Cearta continuă e stresantă și epuizantă din punct de vedere fizic și mental.

Citește și:   6 ore pe săptămâna care pot salva o relație

4. Distanța

Grija constantă dacă celălalt e fidel sau nu poate să fie prea mult pentru o relație, plus că e greu să suporți una în care partenerul e în alt oraș, stat sau continent. Rețelele de socializare nu sunt tocmai de ajuns.

5. Intuiția

Dacă simți că relația nu va dura, e probabil un motiv bun ca s-o închei. Nu trebuie să te forțezi să rămâi într-o relație care știi că e sortită eșecului.

6. Lipsa generozității

Dacă doar un partener oferă, iar celălalt primește, nu va dura. Toate au o limită. Cel care nu oferă nimic e egoist, cel care oferă prea mult e generos. Din păcate, o astfel de situație nu poate fi reparată.

7. Percepția despre viață

Deși se spune că extremele se atrag, dacă planurile voastre de viitor nu coincid, cel mai probabil este că nu veți rămâne împreună. Deși nu e nevoie să fiți pasionați de același lucruri, e important să știți cât mai devreme dacă vedeți viața cu aceiași ochi.

Citește și:   7 lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de o despărțire

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.