Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ce spune despre relația voastră felul în care dormiți – Andreea Bănică

Ce spune despre relația voastră felul în care dormiți

În timpul nopții ne putem schimba poziția de pesste o sută de ori, fiindcă ne e cald sau fiindcă nu ne simțim confortabiș. Psihologii sunt siguri însă că poziția în care stăm atunci când suntem pe punctul de a adormi ne reflectă personalitatea, experiențele și poate spune multe despre relațiile din familie. Iată mai multe informațiile despre ce indică pozițiile în care dorm cuplurile:

1. Teritoriul meu


După cum sugerează experții, cel care ocupă cea mai mare parte a patului e obișnuit să rezolve toate problemele de unul singur. De multe ori, faptul că doarme așa e un semn de nepolitețe și tiranie. O astfel de relație nu e prea puternică, iar mai devreme sau mai târziu vor apărea probleme.

2. Recâștigarea spațiului


Experții spun că această poziție sugerează faptul că unul dintre parteneri își dorește apropiere, iar celălalt vrea să fie lăsat în pace și de aceea continuă să se distanțeze. Cel mai probabil există niște neînțelegeri în cuplu, pe care ar trebui să încercați să le rezolvați.

Citește și:   9 metode prin care francezii își educă copii

3. Oglinda


Un cuplu care doarme în această poziție trăiește în deplină armonie. Membrii nu sunt numai parteneri, ci și buni prieteni. Se înțeleg, se respectă și se apreciază reciproc. Niciun eveniment negativ nu poate afecta integritatea unei astfel de relații.

4. Atingere ușoară


Psihologii spun că atingerile ușoare cu mâna sau piciorul în timpul somnului sugerează faptul că în relațoie domnesc încrederea și armonia. Atingerea creează un contact emoțional care aduce pace și confort, dar asta nu înseamnă că în relație nu există și libertate și camaraderie.

5. Privitul stelelor


Multe cupluri preferă această poziție la începutul relației / căsătoriei 0 ea indică un atașament puternic. Unul dintre parteneri pare că deține controlul, iar celălalt sugerează că îi place să fie protejat. Relația este calmă și armonioasă.

6. Aproape de umăr


Această poziție sugerează că partenerii sunt foarte apropiați și afectuoși pentru că se iubesc foarte mult. Cei care dorm așa au o relație fericită și puternică.

Citește și:   Căsătorește-te cu bărbatul care face aceste 7 lucruri

7. Poziția lingurii


Această poziție este adoptată de oameni în primii ani de căsnicie. Partenerul care îl îmbrățișează pe celălalt pe la spate dovedește că este cu adevărat atent și grijuliu. Cei doi au lucrat mult la relație și o prețuiesc.

8. Regele patului


Poziția regală este adoptată de cei care au nevoie să iasă în evidență. Poziția partenerei poate inidca timiditate și constrângere. Aasemenea relații sunt instabile, deoarece unul trebuie să se adapteze la cerințele celuilalt.

9. Dialog


Un cuplu care doarme în această poziție are o legătură spiritual puternică, dar partenerii petrec mult timp separat, din cauza serviciului sau a pasiunilor diferite. Totuși, se înțeleg bine, se respectă și își prețuiesc relația.

10. Zen


Aceasta este poziția unor oameni care au ajuns foarte departe unul cu celălalt. Ei vor să-și păstreze spațiul personal, dar fără să piardă legătura cu celălalt. Relația lor e sănătoasă, puternică și stabilă.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.