Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
9 semne că IUBITUL tău e EGOIST – Andreea Bănică

9 semne că IUBITUL tău e EGOIST

Atunci când decizi să faci pasul cel mare și să te implici într-o relație cu o altă persoană, o faci de obicei prin ochii iubirii, care evită cele mai negative aspecte și îți permite să vezi doar partea pozitivă a vieții. În ciuda acestui fapt, e bine de știut că există mulți oameni negativi și toxici care îți pot transforma viața într-un coșmar total. Dacă vrei să eviți pe cineva de acest fel, primul pas va fi să recunoști cele mai reprezentative trăsături.

1. Nu vrea să facă un alt pas în relație

O persoană egoistă se gândește doar la ceea ce-l interesează cu adevărat. Ea vrea să fie cea care controlează tot ceea ce se întâmplă în jurul ei în orice moment și nu se simte în siguranță dacă trebuie să depindă de persoana de lângă ea. Nu va simți nevoia să își declare sentimentele, să propună un mariaj sau un copil împreună.

2. Nu-și ține niciodată cuvântul

Citește și:   7 greșeli pe care ar trebui să le eviți când îți faci poze

Uneori pot exista factori externi care să îi împiedice pe oameni să își respecte promisiunile, însă dacă o persoană îți face asta în mod constant, atunci se gândește prea puțin la tine și mai mult la ea.

3. Nu își asumă acțiunile

Când fac ceva greșit, majoritatea oamenilor își recunosc vinovăția și acceptă consecințele propriilor decizii. În schimb, o persoană egoistă va încerca să evite aceste momente și va căuta mereu să găsească vinovații în altă parte sau pur și simplu să mențină tăcerea.

4. Totul trebuie să fie așa cum crede el

O persoană egoistă știe foarte bine cum să-și atingă propriile scopuri. Din păcate, lucrurile se complică atunci când ești și tu în preajma lui. O astfel de persoană nu va ține niciodată cont de părerile sau interesele tale .

5. Problemele tale nu au nicio importanță

O persoană egoistă, prin definiție, se gândește doar la ea însăși. Prin urmare, îi va fi foarte greu să se îngrijoreze pentru tine sau să îți vadă nemulțumirile ca pe adevărate probleme. Nu trebuie să te surprindă dacă nu dă niciun semn în perioadele tale cele mai grele.

Citește și:   3 zodii care se îndrăgostesc RAPID

6. Și atunci când problemele tale au o importanță…

Dacă se arată interesat de starea ta, probabil urmează să îți ceară ceva în viitorul apropiat. Nu uita, interesele unei astfel de persoane sunt mai presus de interesei oricărui alt om în percepția ei. Dacă observi ce se întâmplă în viața unui egoist vei vedea că nu are de obicei niciun interes să încerce să ajute oamenii din jurul lui, încercând mereu să găsească o cale de a evita responsabilitățile, activitățile și alte forme de interacțiune.

7. Egoistul vorbește doar despre el însuși

Principalul subiect de comunicare al unei persoane egoiste este ea însăși. Dacă orice discuție ajunge într-un final tot la experiențele sale, vei știi că vorbești cu un om egoist. Bineînțeles, o astfel de persoană nu este interesată de nimic altceva.

8. Flirtează cu alte persoane

Poate că te va surprinde, dar când o persoană este extrem de egoistă, hedonismul și plăcerea sa de sine sunt mai presus de interesul persoanei cu care își împarte viața. Este, prin urmare, comun să vezi o persoană egoistă flirtând ori de câte ori are ocazia.

Citește și:   10 OBICEIURI zilnice care îți vor schimba viața la 180 de grade

9. Egoistul hotărăște ce este bine sau rău

O persoană egoistă are propriul decalog al păcatelor. Datorită acestui fapt, poate să aleagă să trăiască într-un mod complet diferit, fără a fi afectată cât de puțin de normele sociale. La urma urmei, interesul propriu călăuzește un om egoist. Prin urmare, dacă vezi că cineva se bazează numai pe propriile reguli, poate că este vorba de o persoană care își caută propriul beneficiu indiferent de ce doresc ceilalți.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.