Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
9 SECRETE pentru a evita ÎNGRĂȘAREA părului – Andreea Bănică

9 SECRETE pentru a evita ÎNGRĂȘAREA părului

Dacă te numeri printre persoanele care au probleme cu părul, folosește aceste sfaturi!

Să-ți speli părul prea des îi poate face mai mult rău decât bine, fiindcă glandele sebacee produc mai multă grăsime și vei intra astfel într-un cerc vicios. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți speli părul mai rar și să arăți în continuare superb.

1. Ai grijă ce mănânci

Pentru a te asigura că ai un păr curat pentru mai mult timp, nu consuma alimente grase ori prăjite, zahăr, pâine albă sau mâncare la conservă. Înlocuiește-le cu fructe, legume, produse lactate, carne slabă, nuci.

2. Folosește șampon uscat

Împarte-ți părul în două și aplică șampon uscat la rădăcini, de la ceva distanță de cap. Așteaptă 10 minute, apoi piaptănă-te. Părul tău va părea, pentru o vreme, curat.

3. Nu neglija accesoriile

Dacă ai breton, spală-l, prinde-l și deghizează-l cumva. Eșarfele pentru păr arată grozav și le pot salva pe cele cu părul scurt. Părul unsuros poate fi ascuns cu ajutorul bentițelor înflorate.

Citește și:   7 filme pe care trebuie să le vadă orice femeie

4. Ai grijă la temperatura apei

Când îți speli părul, folosește apă caldă sau călduță. Apa fierbinte crește cantitatea de grăsime secretată de piele. După baie, cel mai bine e să-ți lași părul să se usuce natural.

5. Împletește-ți părul

Cozile împletite deghizează eficient rădăcinile unsuroase. Cu cât sunt mai groase, cu atât mai bine. Ai grjă să nu fie foarte fină, ci să mai lași puțin păr care să pară răvășit.

6. Piaptănă-ți părul înainte să mergi la culcare

Când te-ai așezat pe pernă, trage-ți părul pe spate pe marginea de sus a pernei. Dacă lungimea părului îți permite, fă-ți o coadă de cal sau o împletitură largă.

7. Schimbă-ți cărarea

Schimbă-ți cărarea sau înlocuiește cărarea pe centru cu una pe o parte. Dacă îți aranjezi părul numai pe o parte, acesta își va piere din volum și se va murdări cel mai tare de-a lungul cărării. Schimbarea acesteia îi dă părului volum și o înfățișare nouă, curată.

Citește și:   9 trucuri pentru coafuri ușor de realizat

8. Evită coafurile plate

Acestea îți vor face părul să pară și mai murdar și mai uleios. Piaptănă-ți rădăcinile pentru puțin volum în plus și apoi prinde-ți părul în coc.

9. Spală-ți periile

Periile și pieptenii ar trebui spălați o dată pe săptămână cu apă caldă și șampon sau săpun.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.