Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
9 secrete pentru a avea un păr minunat – Andreea Bănică

9 secrete pentru a avea un păr minunat

Dacă știi să ai grijă de el, părul tău îți poate fi cel mai puternic aliat! Învață câteva trucuri simple care te vor ajuta să ai un păr superb în fiecare dimineață.

Chiar și cele mai organizate dintre noi pot ajunge în criză de timp dimineața, fiindcă durează prea mult să alegi ce să porți și să îți perfecționezi machiajul și nu îți mai rămâne tmp și pentru păr. Oricât de grăbită ai fi, nu vrei să ieși din casă de parcă tocmai te-ai dat jos din pat, așa că citește aceste sfaturi despre cum să ai un păr uimitor.

1. Împletește-ți părul noaptea pentru a avea bucle dimineața

Dacă nu vrei să folosești ondulatorul sau foehnul, împletește-ți părul și dormi cu el așa. când te vei trezi dimineața trebuie doar să te despletești și vei avea părul ondulat.

2. Folosește folii de aluminiu pentru bucle mai frumoase

Înfășoară-ți șuvițe umede de păr pe deget și apoi învelește părul ondulat în folii de aluminiu. Încălzește folia puțin cu uscătorul de păr, lasă să se răcescă, iar când vei îndepărta folia vei avea bucle care durează.

Citește și:   Ce fel de pantofi ți se potrivesc în funcție de zodie

3. Fă-ți coafura să reziste mai mult cu un pic de aer rece

Când îți usuci părul, ultima dată folosește aer rece pentru ca părul tău să nu fie stricat de prima rafală de vânt.

4. Trucul cozii de cal duble

Dacă îți faci două cozi de cal, una deasupra celeilalte, părul tău va părea mai lung și mai voluminous. Aranjeaz-o pe cea de sus astfel încât să o acopere pe prima și fixeaz-o cu agrafe.

5. Îmblânzește firele de păr cu o periuță de dinți

Dacă nu vrei un păr aspru de la prea mult fixativ, rezolvă problema pulverizând puțin pe o periuță de dinți. Așa vei ține firele de păr sub control.

6. Retușează rădăcinile cu mascara

Dacă nu ai avut timp să ajungi la salon sau trebuie să îți ascunzi câteva fire albe de păr, mascara îți va veni în ajutor. Nu folosi însă prea multă.

7. Aplică fixativ cu mâinile

Citește și:   10 GREȘELI care îți afectează PĂRUL pe care ar trebui să nu le mai faci

În loc să te îneci cu fixativ și să îl risipești, pulverizează puțin pe mâini și apoi treceți-le prin păr.

8. Adaugă volum părului când dormi

După ce te-ai spălat seara pe păr, aplică niște spumă pentru volum, prinde-ți părul într-un coc, acoperă-ți capul cu un prosop și lasă-l așa toată noaptea. Dimineața usucă-ți puțin părul cu foehnul și vei avea un păr cu mai mult volum.

9. Aplică șampon uscat înainte să te duci la culcare

Dacă știi că trebuie să te speli pe păr, dar nu vei avea timp pentru asta dimineața, aplică șampon uscat înainte să te duci la culcare. Așa va avea suficient timp să acționeze suficient.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.