9 lucruri la care trebuie să te gândești înainte să începi o relație

Când întâlnim pentru prima dată bărbatul ce pare a fi un partener perfect, suntem mândre, fericite și recunoscătoare. Totuși, cu timpul putem observa că relația înseamnă multă muncă, răbdare și compromisuri. Uneori este ușor să treci prin toate problemele, iar alteori, din păcate, se pare că unii nu reușesc. Iată 9 subiecte pe care ar trebui să le discuți cu partenerul, la începutul relației.

1. Ce așteptăm de la această relație?

Înainte de a crea o relație cu cineva și de a începe să faci planuri comune, trebuie să definești ceea ce cauți într-o relație. Te interesează în primul rând simțul securității sau poate pasiunea? Ar trebui să definești caracteristicile pe care le cauți la un partener. Pentru unii oameni, cel mai important lucru este simțul umorului, pentru alții prudența și, pentru alții, modul de viață.

2. Ce principii aveți?

Înainte de a te angaja într-o relație, trebuie să discutați despre principiile pe care le urmăriți în ​​viață. Dacă vedeți, spre exemplu, diferit problemele familiei este greu să creați un cuplu fericit. Prin urmare, înainte de a începe o relație, asigură-te că gandiți cât de cât la fel.

Citește și:   Cum să faci un bărbat fericit

3. Care sunt obiceiurile voastre?

Obiceiurile sunt foarte importante. S-ar putea să constați că acțiunile minore și irelevante ale partenerului pot fi atât de enervante încât vei continua să fii mereu nemulțumită. Dacă ambii sunteți capabili să schimbați ceva la voi pentru a crea o relație fericită, atunci merită să discutați acest subiect într-un stadiu incipient al relației.

4. Cum o să cheltuiți bani?

Contrar aparențelor, aceasta este o problemă foarte importantă. Banii sunt unul dintre cele mai frecvente motive de ceartă. Prin urmare, atunci când începi o relație, este important să stabiliți regulile bugetului casei.

5. Intimitatea contează

Intimitatea este foarte importantă într-o relație, chiar dacă apare numai după un timp. Deși multora le este greu să vorbească despre asta, ar trebui să discuți cu partenerul tău despre ceea ce îți place în pat, care sunt nevoile și așteptările tale. Se poate întâmpla ca cineva să vrea ceva inacceptabil pentru celălalt, iar apoi dorințele ascunse pot duce la neînțelegeri.

Citește și:   8 metode prin care să spui nu unui copil

6. Îți cunoști slăbiciunile?

Înainte de a te angaja într-o relație, ar trebui să te cunoști. Mai întâi de toate, trebuie să-ți cunoști slăbiciunile. Nu poți să fii critic față de ceilalți și să te privești pe tine cu indulgență în același timp. Nimeni nu e perfect . Ideal ar fi să vorbești cu partenerul despre problemele tale și să te deschizi în fața lui.

7. Ești sigur de valorile tale?

În plus față de cunoașterea slăbiciunilor, trebuie să fii încrezător în abilitățile și punctele forte proprii. Se întâmplă ca unii oamenii să privească relația prin prisma partenerului lor. Așadar, fii conștient de punctele tale forte și permite-i partenerului să le vadă și să le aprecieze. Apoi, relația nu va fi doar mai sănătoasă și mai puternică, ci se va baza și pe parteneriat.

8. Știi cum să faci compromisuri?

Așa cum am spus deja, compromisul este o bază pentru fiecare relație. Uneori trebuie să-ți schimbi obiceiurile sau stilul de viață, pentru a avea o relație frumoasă. Prin urmare, la începutul relației, trebuie să te asiguri că partenerul tău este capabil să renunțe și să se schimbe suficient pentru a satisface cealaltă parte.  Merită să vorbești despre limitele tale.

Citește și:   10 greșeli de îngrijire pe care le fac femeile

 

9. Esti gata pentru o relație?

Aceasta este probabil una dintre problemele cheie pe care trebuie să le discuți atunci când vine vorba de întâlnirea cu cineva cu care vrei să construiești o relație. Este important să știi dacă relația este importantă pentru cealaltă persoană și dacă este și ea dispusă să lase în urmă trecutul și să se concentreze pe viitor.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.