Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
9 lucruri care îi fac pe bărbați să îți cadă la picioare – Andreea Bănică

9 lucruri care îi fac pe bărbați să îți cadă la picioare

Dragostea este unul dintre cele mai frumoase și mai importante sentimente. Dar o relație nefericită sau o dragoste neîmpărtășită aduc foarte multă suferință. Iată ce criterii trebuie să îndeplinești pentru a menține interesul partenerului și pentru a avea o relație fericită.

1. Împărtășește-i gusturile alimentare

Deseori, gusturile în materie de alimente nu sun luate în serios, însă fiind împreună tot va trebui să vă potriviți și pe acest plan. Indiferent dacă este vorba de gustări în fața televizorului sau de a alege un restaurant pentru cină, este important să-i împărtășești gusturile pentru anumite alimente, deoarece dacă acestea diferă s-ar putea stârni o discuție în contradictoriu. Dacă ambii vă bucurați de aceleași lucruri, momentele petrecute împreună vor fi mai plăcute.

2. Oferă-i sprijinul pentru a-și îndeplini visele și obiectivele

Într-o relație, partenerul ar trebui să îți fie cel mai mare sprijin. La fel și tu pentru el . Acest lucru trebuie să fie reciproc, deoarece dacă unul dintre cei doi nu oferă același sprijin, vor apărea probleme și resentimente pe termen lung și acest lucru ar putea duce la certuri sau chiar o despărțire în viitor.

Citește și:   8 lucruri care îi înnebunesc pe bărbați la femei

3. Te implici în activitățile sale

Oamenii sunt firi complexe. Este deci firesc să nu vă potriviți în totalitate și să nu vă placă mereu aceleași lucruri, filme sau alte activități, trebuie să fii dispusă să te implici și în activitățile care îi plac persoanei iubite. Fă parte din viața lui, chiar dacă activitățile sale nu îți plac neapărat.

4. Îi pregătești mâncarea preferată

În cazul bărbaților, dragostea trece de multe ori prin stomac-așa că profită de asta. Dacă nu ești foarte pricepută în bucătărie, nu este o problemă, ci dimpotrivă, partenerul va aprecia cu atât mai mult efortul depus. El se va bucura și te va aprecia mai mult.

5. Personalitatea

Dacă ești într-o relație serioasă, gândește-te și la posibilitatea de a rămâne lângă omul acela pentru restul vieții. Trebuie să fii convinsă că îl accepți cu tot cu defectele sale, pentru că dacă vei încerca să îl schimbi riști să ruinezi totul.

Citește și:   10 secrete care te vor ajuta să fii mai fericit în viață

7. Hobby-urile

Unii oameni trăiesc pentru fericirea pe care le-o dau hobby-urile din timpul liber. Încearcă să le împărtășești cu partenerul pentru că vă veți solidifica relația și veți face niște amintiri plăcute.

8. Vezi partea plină a paharului

Nimănui nu-i place să fie lângă o persoană pesimistă și stresată, deci trebuie să vezi partea pozitivă a lucrurilor, chiar și atunci când situația nu este cea mai bună. În acest fel, relația va fi mai armonioasă și vei evita și certurile pentru că amândoi veți fi mai relaxați. Fiecare cuplu are coborâșuri și suișuri și vor exista întotdeauna certuri din cauza unor lucruri stupide, așa că nu te îngrijora, în cele din urmă, totul va fi bine dacă rămâneți liniștiți și diplomați.

9. Furia

Într-adevăr, oamenii nu pot fi fericiți 24/24. Dar o relație ar trebui să fie ceva care te face fericit și nu mai stresat. Trebuie să fii cu un om care te va face să simți că vrei să fii cu el / ea tot timpul.

Citește și:   5 semne că ai deficit de vitamine

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.