Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
8 tipuri de haine care-ți SUBȚIAZĂ talia – Andreea Bănică

8 tipuri de haine care-ți SUBȚIAZĂ talia

Știi expresia „talie de viespe”? Iată cum poți avea și tu o talie subțire!

Silueta ideală este cea în formă de clepsidă, iar femeile care au o astfel de constituție se pot simți cu adevărat norocoase, căci siluetele clepsidră îi lasă de obicei pe toți cu gura căscată. Așadar, idealul de femeie estea cea care are o talie bine definită. Talia subțire a fost întotdeauna considerată una dintre cele mai puternice simboluri ale frumuseții feminine.

Nu e nevoie să te apuci să muncești din greu la sală pentru a avea o talie subțire, căci conformaţia corpului te poate ajuta sau, dimpotrivă, poate sta în calea unei talii subţiri. Vestea bună este că  o poți „obține” și cu ajutorul hainelor potrivite:

1. Orice cu talie înaltă

Caută o pereche de pantaloni sau o fustă care ajunge chiar până la buric pentru a atrage atenția asupra celei mai mici părți ale trunchiului tău.

2. Dungile verticale

Dacă dungile orizontale te fac să pari mai mare, cele verticale te subțiază. În plus, sunt la modă.

3. Pantalonii largi

Citește și:   10 modalități prin care să porți BLUGII cu stil

Se creează un contrast între talie și pantalonii în formă de clopot. Caută o pereche de pantaloni foarte largi cu talie foarte înaltă.

4. Modelul peplum

Acest clasic din anii 1940 a rămas la modă și pe bună dreptate, fiindcă evidențiază talia și formele,

5. O rochie strâmtă cu margini accentuate

 Aplicat prima dată costumelor de baie, acest truc de modă atrage atenția asupra taliei, care pare mult mai mică și astfel pare că ai o siluetă clepsidră.

6. Rochiile petrecute

Au fost populare prin anii 1970 și au devenit repede clasice. Indiferent de material sau model, acestea îți micșorează talia.

7. O jachetă care are curea

Ce mod mai bun de a-ți subția talia decât să îți legi haina în zona mijlocului?

8. O centură sau o curea

Cel mai simplu mod de a da impresia unei siluete tip clepsidră? O curea care atrage atenția asupra taliei. Poart-o cu blugii tăi favoriți și cu o cămașă băgată în ei pentru a fi la modă.

Citește și:   7 greșeli care îi fac pe oameni să te deteste

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.