8 secrete de încredere care te transformă într-o femeie FATALĂ

Se spune că nimeni nu poate rezista farmecului unei femei fatale. O astfel de femeie este caracterizată de mister, senzualitate și pericol. Dacă ți-ai dorit să devii o femeie fatală dar ai crezut că aceste atribute vin din naștere, iar tu nu le ai, ei bine, este greșit. Există niște trucuri care te pot transforma într-o femeie fatală.

Iată ce pași trebuie să urmezi:

1. Postura și mersul

Mersul apăsat și încrezător și spatele drept este primul indicator al unei femei fatale. Trebuie să exprimi încredere și sex appeal prin fiecare pas. Într-adevăr, mersul este ceva cu care te naști, și nu va fi ușor să îl schimbi, dar nu este imposibil să îl maschezi un pic. Poți alege niște pantofi cu toc care să te ajute să fii mai grațioasă.

2. Vocea

Nu folosi nici vocea de copil, pe care ai tendința să o scoți la iveală atunci când glumești, nici o voce prea autoritară. Încearcă să lași tonul un pic mai jos, dar nu prea jos, pentru că vrei să te faci auzită, și să rostești cuvintele clar și răspicat. Nu exagera, pur și simplu folosește-ți cea mai feminină tonalitate a ta.

Citește și:   Cum să-ți alegi cizmele în funcție de forma corpului

3. Rochiile negre și roșii nu trebuie să lipsească din garderoba ta!

Nu trebuie să arunci tot și să iei articole vestimentare sofisticate și extravagante. Alege în schimb niște rochii, roșii sau negre, care să îți urmeze linia corpului.E nevoie doar de ceva clasic, într-o nuanță pasională.

4. Aruncă priviri intense

Într-adevăr, ochii sunt oglinda sufletului, deci privirea are o mare greutate în felul în care te văd ceilalți. Ai grijă să afișezi o privire cât mai încrezătoare și misterioasă. Te poți folosi de farmecul genelor. Nu uita să îți pui în evidență ochii prin machiajul potrivit, pentru că ochii mai mari sunt totdeauna mai atrăgători.

5. Alege o coafură care să te reprezinte!

Nu ieși din casă cu părul prins într-un coc neglijent. De asemenea, nu îți lăsa părul să crească într-o formă plictisitoare. Alege o tunsoare care să se potrivească părului tău și care să te reprezinte.

6. Folosește un parfum bun!

Citește și:   5 moduri prin care să îți demonstrezi iubirea față de partener

Acordă mai multă atenție parfumurilor. Alege-l pe cel care te face să te simți încrezătoare și sexi.

7. Încearcă un machiaj seducător!

Ai grijă să nu exagerezi cu produsele cosmetice. Nu vrei să arăți ca o vampă, ci vrei să etalezi o frumusețe naturale. Machiajul depinde, desigur, și de context. Ai grijă să îți pui ochii și buzele în evidență, iar ca forma sprâncenelor să fie impecabilă și să ți se potrivească.

8. Nu uita de lenjeria care te face să te simți sexi!

Da, o lenjerie frumoasă, de calitate și sexi te poate face să îți schimbi atitudinea. Nu ar trebui să porți un model sexi doar când vine vorba de o întâlnire romantică, ci tot timpul. Vei vedea că din afară vei părea o femeie fatală.

De asemenea, o pereche de ochelari bine aleși îți pot completa ținuta astfel încât să te facă să arăți ca o femeie fatală și o persoană încrezătoare.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.