Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
8 lucruri surpinzătoare pe care nu le știai despre ATRACȚIE – Andreea Bănică

8 lucruri surpinzătoare pe care nu le știai despre ATRACȚIE

Se spune că inima stă la originea sentimentelor și a emoțiilor, dar adevărata lor sursă este, de fapt, în capul nostru. Sunt implicate în acest proces reguli stricte, ecuații matematice și chimie pură. Iată câteva reguli pe care creierul nostrum le respect când vine vorba de dragoste:

8. Potrivit creierului nostru un ten proaspăt și sănătos și niște obiceiuri sănătoase sunt semne de gene bune

Mintea noatră îi place pe cei care par sănătoși și care duc un stil de viață adecvat, având grijă la ce mănâncă și fiind activi, pentru că transmit informația că au gene bune.

7. În cazul unui zâmbet, creierul poate identifica dacă apropierea este permisă ori dacă acolo este ascunsă agresivitate

Zâmbetul este un fel de grimasă care a apărut pe fețele primilor oameni când ceva le-a invadat intimitatea. Creierul nostru poate să distingă un zâmbet sincer provocat de simpatie deoarece recunoaște mișcările mușchilor faciali. Astfel, ne putem da seama dacă o persoană ascunde agresivitate sau dacă e deschisă la comunicare.

Citește și:   7 obiecte din casă care te fac nefericit

6. Creierul nostru îi place pe cei care seamănă cu rudele noastre. Cu o singură condiție…

Femeile mai ales își aleg parteneri care arată ca tații sau frații lor. Bărbații le preferă pe femeile care arată ca mamele sau surorile lor. Creierul nostru încearcă să găsească un „geamăn” care să aibă gene puternice. Acest lucru e valabil însă numai dacă am avut relații afectuoase cu rudele noastre.

5. Puțină grăsime este frumoasă

Creierul percepe grăsimea ca pe un semn de bunăstare și confort. Mai mult decât atât, creierul știe că dacă o femeie slăbește, probabilitatea de a rămâne însărcinată scade și că în corpul său are loc un dezechilibru hormonal.

4. Simetria și anumite proporții sunt frumoase

Simetria corpului este semn de sănătate. Creierului îi plac trăsăturile aspre și proeminente când vine vorba de bărbați și cele delicate când vine vorba de femei. Atunci când ne uităm la corpul cuiva, creierul calculează corelația dintre talie și șolduri. În același timp, lățimea umerilor și mărimea sânilor nu contează prea tare.

Citește și:   7 greșeli pe care nu trebuie să le faci niciodată la prima întâlnire

3. Creierul urmează tendințele din modă atunci când alege un partener

În cazul în care creierul nu are suficientă experiență ori suficiente cunoștințe, el alege un partener în funcție de idealul recunoscut de frumusețe. De aceea, când suntem foarte tineri, ne putem îndrăgosti ușor de celebrități sau de cei care arată precum modelele de pe coperțile revistelor de modă.

2. E important să vorbim aceeași limbă, chiar dacă e vorba numai de limbajul dragostei

Ne plac în mod instinctive cei care au un vocabuular asemănător cu noi, care folosesc aceleași expresii și aceleași construcții verbale. Creierul nostru este pacifist și îi preferă pe oamenii care seamănă cu noi, ca să se evite conflictele.

1. Cu cât sunt mai multe atingeri, cu atât e mai puternică atracția 

Creierului îi plac atingerile cuiva numai dacă între cele două persoane există simpatie.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.