Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
8 lucruri pe care un bărbat adevărat nu le-ar face niciodată – Andreea Bănică

8 lucruri pe care un bărbat adevărat nu le-ar face niciodată

Felul în care un bărbat își tratează iubita depinde de personalitatea lui, dar și de comportamentul femeii. E nevoie de doi pentru a construe o relație sănătoasă.

Te-ai întrebat vreodată când se maturizează bărbații și ce înseamnă asta? Unii devin adulți pe la 15-16 ani, iar alții sunt copii și când au 30-40 de ani.

Iată câteva trăsături specifice bărbaților maturi din punct de vedere emoțional (vârsta nu e importantă aici):

1. Un om matur nu va critica felul în care arăți

Un bărbat care te iubește cu adevrat nu îți va cere niciodată să te vopsești sau să mai slăbești. Dacă face asta, încearcă să-ți micșoreze stima de sine astfel încât să nu fii destul de încrezătoare ca să-l părăsești.

2. Nu va interveni în spațiul tău personal

Dacă aveți o relație sănătoasă, nu va trebui să vă ascundeți nimic. Asta nu înseamnă însă că îți poate controla buzunarele sau corespondența privată. Ar demonstra că nu are încredere în el și că nu are respect față de tine.

3. Nu fuge de dificultăți

Pe vremea adolescenței, toți fugeam în lumea noastră când dădeam de greu, nu? Un bărbat matur știe că, pentru a rezolva orice problemă, important e să o înfrunți.

Citește și:   10 greșeli pe care la fac femeile într-o relație

4. Nu crede că a-și arăta emoțiile e un semn de slăbiciune

A fi bărbat nu înseamnă că trebuie să fii rezervat și lipsit de emoții. Manifestarea senzualității și a tandreții e importantă pentru construirea unei relații sănătoase.

5. Nu se gândește numai la prezent

Un om matur nu își va cheltui și ultimul bănuț la un restaurant scump și nu va da petreceri uriașe în timpul săptămânii, luându-și apoi ziua liberă. Asta nu înseamnă însă că trebuie să fie lipsit de spontaneitate sau plictisitor.

6. Nu-și va pune prietenii pe primul loc

Toți bărbații au nevoie să iasă cu prietenii din când în când, dar cei înțelepți nu vor ignora părerile celor dragi, ascultând numai ce le spun amicii. Cel mai adesea, cei care fac asta sunt foarte imaturi.

7. Are o relație sănătoasă cu mama sa

Un bărbat matur își face mereu timp pentru părinții săi, știind că e foarte important să-i îngrijească pe cei care au avut atâta timp grijă de el.

Citește și:   5 reguli pe care nu ar trebui să le încalci într-o relație

8. Te respectă și nu te-ar lovi sau jigni niciodată

Aici intră și abuzul psihologic. Dacă ai parte de orice fel de violență acasă, nu-i mai găsi scuze bărbatului tău și părăsește-l imediat.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.