8 lucruri care nu mai sunt la MODĂ și la care ar trebui să renunți

Moda se schimbă cu viteza cosmică. Astăzi, pentru a părea de modă veche, nu este necesar să porți lucruri tip „bunici” – este suficient doar să continui să urmezi anumite tendințe care nu mai sunt în vogă. Dacă nu recunoști greșeli în materie de stil, acest articol te va ajuta.

1. Ștrampi colorați

Popularitatea ștrampilor colorat a izbucnit cu câțiva ani în urmă. Bineînțeles, paleta țipătoare a exprimat bucurie și o stare de spirit extraordinară, dar este timpul să părăsești această tendință din trecut.

La show-ul Calzedonia, la spectacolul FW 2017, ștrampii colorați au rămas în minoritate. Designerii au prezentat niște modele subțiri, predominant cu buline, chiar și perle sau alte modele.

2. Breton drept

Fiecare fată care a crescut cu păpuși Barbie a visat să aibă părul lung și mătăsos si un bust frumos. Acum, păpușile au devenit mai moderne și mai veridice, iar moda a inclus și o neglijență ușoară și frumusețe naturală. Dacă în oglindă încă mai vezi un breton care atârnă deasupra ochilor, renunță la el imediat.

Citește și:   5 greșeli pecare le faci când te coafezi

3. Pantofi de lac

Pantofii roșii strălucitori, cu o beretă peste , arătau bine când erai în școala primară, la serbarea de sfârșit de an. Ca adult, pantofii lucioși semnifică prost gust. Ducesa modernă Keith Middleton arată întotdeauna perfect. În garderoba ei nu există pantofi lăcuiți, toți pantofii ei sunt modele clasice , în nuanțe de nude sau negru.

4. Sprâncene subțiri

Pentru că sunt foarte importante pentru simetria feței, ar trebui să fii atent și la forma și lățimea sprâncenelor. Gata cu liniile delicate, la modă sunt acum sprâncenele groase și naturale.

5. Conturarea feței

Te-ai uitat vreodată la un tutorial de make-up și nu ai putut să mai ții cont de câte straturi de machiaj au fost aplicate de bloggerii de frumusețe? Într-un interviu pentru New York Post, fondatorul mărcii Bobbi Brown Cosmetics, a spus că epoca conturing-ului s-a încheiat. Ea recomandă utilizarea unui produs hidratant în jurul pomeților.

6. Autobronzant

Fără îndoială, bronzul conferă pielii un aspect proaspăt și sănătos. Dar culoarea portocalie e potrivită numai pentru girafe, astfel încât utilizarea de creme pentru bronzare ar trebui să rămână în trecut! Vei arăta mult mai bine după câteva minute la solar, dacă îți dorești neapărat o piele bronzată. Dar nu uita: un bronz sub lămpi nu se potrivește tuturor. Citește cu atenție contraindicațiile și nu depăși timpul recomandat.

Citește și:   10 semne că s-a săturat de tine

7. Rochii pompoase

Nicio absolvire sau nuntă nu s-ar putea face fără o rochie superbă … în ultimul deceniu. Dar rochiile de bal au devenit acum de basm. Specialiștii în modă îți recomandă să renunți la rochiile cu volane, cu crinolină, sau alte modele extravagante și să optezi pentru o rochie clasică lungă.

8. Blăni naturale

Deși blănurile naturale erau un semn că ai stil în trecut, acum e total opusul. Între timp, conștiința civilă a ajuns la concluzia că frații pufoși trebuie să fie protejați și iubiți. Blănurile naturale eu fost refuzate de o serie de case de modă pentru colecțiile lor: Stella McCartney, Armani, Calvin Klein, Tommy Hilfiger. Iar Marco Bizzari, CEO al celei mai bine vândute mărci, a anunțat că casa de modă Gucci nu mai folosește blănuri naturale în colecțiile sale. Această inițiativă e menită să oprească cruzimea nejustificată față de animale.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.