Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
8 lucruri care îi înnebunesc pe bărbați la femei – Andreea Bănică

8 lucruri care îi înnebunesc pe bărbați la femei

Iubirea este un lucru destul de greu de explicat, în special deoarece nimeni nu o înțelege pe deplin. Toată lumea are câteva idei despre ce înseamnă dragostea, însă nimeni nu o poate defini complet. Toate fetele cred că pentru a-i atrage pe băieți, trebuie să aibă un corp perfect lucrat, ca al modelelor de pe Instagram. Cu toate acestea, băieții apreciază cu totul alte lucruri.

1. Bunul gust

Poate ai crezut ca băieții nu se uită la astfel de lucruri, dar trebuie să știi că nu e adevărat. Ei apreciază fetele care știu cum să se îmbrace, adecvat oricărui eveniment. Le plac fetele care pot afișa un look wow, fără să fie extravagante sau vulgare. Simplitatea și eleganța sunt foarte importante. Băieților le place să se laude cu partenerele lor.

2. Spune ce gândești

Este un subiect destul de cunoscut pe care ar trebui să îl înțelegi. Băieții nu sunt prea buni la înțelesul mesajelor subtile. De fapt, nu sunt buni deloc. Așadar, ei preferă fetele care spun totul în mod direct, fără ocolișuri.

Citește și:   11 obiecte vestimentare care se poartă în 2017

3. Fă ceea ce-ți place

Băieții adoră fetele independente. Este adevărat că sunt cazuri în care le este teama de astfel de fete, deoarece se simt inutili, însă cu vârsta, vor începe să le aprecieze cu adevărat.

4. Flirtul

Flirtul este foarte important, chiar și în timpul relației. Fetele îndrăznețe sunt extrem de atrăgătoare, iar băieților chiar le place să se simtă doriți. Nu îți fie teamă să faci tu primul pas din când în când și scapă de inhibiții.

5. Felul în care râzi

Se spune că zâmbetul este cea mai puternică armă a unei femei. Băieților le plac fetele naturale și expresive, așa că nu-ți fie teamă să râzi cât vrei tu de tare, atunci când este cazul. Poate crezi că este un lucru stânjenitor, însă nu este deloc asa. Se va îndrăgosti și mai mult de tine când îți va descoperi râsul de copil.

6. Respectă-te

Băieții apreciază foarte mult asta. Le plac fetele care luptă pentru ceea ce își doresc și care nu se lasă doborâte. Fetele cu încredere și stimă de sine sunt foarte atractive.

Citește și:   12 cele mai frumoase tipuri de MACHIAJ în funcție de ZODIE

7. Un mix de misters, senzualitate și inocență

Lucrurile prea evidente devin plictisitoare după o perioadă. O fată care știe să păstreze un pic de mister în relație și să adauge o atingere senzuală atunci când trebuie este visul oricărui băiat. În aceleași timp, ei sunt înnebuniți după fetele dulci și inofensive. Trebuie să știi că controlezi acest mix și astfel te vei putea juca puțin cu mintea lor.

8. Simțul umorului

Simțul umorului este cheia către inima oricui. Băieții apreciază fetele care nu se supără de la o simplă glumă, care știu să facă și ele la rândul lor glume pe seama lor și cu care pot petrece momente haioase. Autoironia este o dovadă a inteligenței și băieții sunt atrași de fetele care pot râde de propriile defecte.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.