Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
8 exerciții care te vor ajuta să ai picioare și posterior bine lucrate – Andreea Bănică

8 exerciții care te vor ajuta să ai picioare și posterior bine lucrate

Exercițiile fizice sunt esențiale, dacă îți dorești să ai un corp de invidiat. O dietă, oricât ar fi ea de strictă, nu va putea face minuni de una singură și cu siguranță nu-ți va putea tonifia corpul așa cum visezi. Pentru asta, ai nevoie de un antrenament bine pus la punct.

Dacă totuși ți se pare că ai intrat într-o rutină a antrenamentelor, nu te panica! Există o soluție extrem de simplă prin care poți să-ți actualizezi execițiile fizice. Este important să știi că nu ai nevoie neapărat de o halteră sau de a merge la sală, ci poți să apelezi la greutățile pentru glezne. Acestea se găsesc foarte ușor și sunt o soluție perfectă. Dacă vrei să-ți tonifici picioarele și posteriorul, iată cele 8 exerciții care poate par banale, dar care vor avea un efect wow cu ajutorul greutăților pentru glezne

1. Fandarea într-o parte

Fă un pas destul de mare spre partea laterală, cu piciorul drept. Îndoaie genunchiul stâng pentru a forma un unghi de 90 de grade. Păstrează-ți piciorul drept într-o poziție cât mai fermă și dreaptă. Revino la poziția inițială. Repetă acest procedeu și cu celălalt picior.

Citește și:   10 lucruri pe care trebuie să le faci în fiecare dimineață

2. Fandarea bulgărească

Acest tip de fandare se face astfel: Pune-ți piciorul drept pe un scaun. Îndoaie genunchiul stâng, pentru a forma un unghi de 90 de grade. Genunchiul nu trebuie să depășească degetele de la picioare. Repetă exercițiul și cu celălalt picior.

3. Squat cu un singur picior

Pune-ți piciorul drept pe genunchiul stâng, așa cum arată în imagine și apleacă-te, la fel cum se procedează și într-un squat clasic. Repetă procedeul și cu celălalt picior.

4. Hidrantul de incendiu

Așează-te în genunchi, ridică piciorul drept și trage-l în lateral, formând un unghi de 90 de grade. Revino la poziția inițială și repetă și cu celălalt picior.

5. Fandări înainte

Fă un pas înainte cu piciorul stâng pentru a forma un unghi de 90 de grade. Genunchiul nu trebuie să depășească degetele de la picioare, iar cel drept nu trebuie să atingă solul. Repetă exercițiul și cu celălalt picior.

6. Exercițiul pasăre-câine

Citește și:   8 lucruri care îi deosebesc pe părinții buni de părinții geniali

Pune-ți mâinile și genunchii pe podea. Ridică mâna dreaptă și piciorul stâng, exact ca în imagine. Repetă și cu celălalt picior.

7. Ridicarea picioarelor în lateral

Întinde-te pe o parte, de preferat pe o saltea specială. Ridică-ți piciorul și adu-l în poziția inițială. Repetă și cu celălalt picior, întorcându-te pe cealaltă parte.

8. Donkey Kick

Pune-ți mâinile și genunchii pe podea. Ridică-ți piciorul drept, în exterior. Spatele trebuie să fie drept și abdomenul încordat. Piciorul poate fi ridicat cu talpa orientată spre tavan, sau la aceeași înălțime cu restul corpului.

Antrenează-te 3 sau 4 zile pe săptămână pentru un rezultat vizibil. Repetă fiecare exercițiu de cel puțin 20 de ori. Astfel, posteriorul tău va fi gata pentru plajă și toate privirile vor fi asupra ta!

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.