Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
8 detalii surprinzătoare pe care bărbații le adoră la o femeie – Andreea Bănică

8 detalii surprinzătoare pe care bărbații le adoră la o femeie

Dragostea este un concept foarte greu de explicat, iar nimeni nu o înțelege pe deplin de fapt.  Ceea ce este însă important, diferența este în mare parte văzută în modul în care înțelegi atât bărbații cât și femeile. Fiecare, femeie sau bărbat, se îndrăgostește de aspecte diferite ale persoanei de sex opus. Și, pentru că bărbații nu oferă foarte multe informații cu ceea ceiubesc la o femeie, am reușit să facem o listă cu lucruri la care nu te așteptai că îi înnebunesc pe bărbați.

1. Șoldurile

Primul lucru care atrage atenția bărbatului, chiar și fără să își dea seama, sunt șoldurile. Acest lucru este, fără îndoială, datorat faptului că bărbații se întorc la originea oamenilor, întrucât din totdeauna șoldurile mai mari sunt legate de o capacitate mai mare de a da naștere unui copil, oferind femeii mai multe șanse de supraviețuire. Experții de la Universitatea din Pittsburg au confirmat acest lucru într-unul din studiile lor, detectând motivul pentru care bărbații iubesc această trăsătură.

Citește și:   10 greșeli de machiaj pe care ar trebui să le eviți

2. Încredere

Bărbații iubesc femeile care demonstrează siguranță și fermitate prin acțiunile lor, acelea care arată clar că nu au nevoie de cineva în fiecare zi. Este o caracteristică a femeii ideale, cu care le-ar plăcea să coexiste, deoarece li s-ar părea un sprijin esențial.  Un bărbat are nevoie de un partener lângă care să crească, să se dezvolte.

3. Șoptește

O altă actiune pe care bărbații o iubesc și probabil nu știai este șoptitul la ureche. Zona gâtului și a organului auditiv este deseori descrisă ca erogenă, referindu-se la ele ca la acele părți ale corpului uman care creează o excitare plăcută.

4. Unele parfumuri

Ultimele studii au stabilit că bărbații sunt atrași de femei în funcție de ce parfum poartă. De exemplu, pot fi mirosuri specifice care le reamintesc momente fericite care au avut loc în trecut sau pur și simplu acelea care evocă sentimente confortabile și speciale, pozitive. De exemplu, aroma lavandei îi face să fie interesați de fata care o poartă.

Citește și:   10 tipuri de oameni de care trebuie să te ferești

5. Emoțiile

Bărbaților le plac femeile cu care pot împărtăși experiențe extreme care i-ar putea face pe alții să tremure, dar nu și pe ea. De exemplu, sporturi ca skydiving, bungee jumping, alpinismul, hiking sau plimbări cu bicicleta.  Un parc de distracții ar fi ideal pentru o întâlnire amuzantă și „reușită”.

6. Pericolul

Femeii îndrăgite de bărbați îi place să depășească anumite limite stabilite, și se va bcura să împartă cu partenerul momente presărate cu un anumit tip de pericol. Bărbaților le place ca o femeie să gândească și să fie neconvențională.

7. Râsul

Ai putea spune că zâmbetul este o mare arma a fetelor. De multe ca femeie încerci să-ți ascunzi râsul și să te abții din diverse motive. Dacă o femeie râde însă des, într-un mod sincer, chiar dacă este un râs ciudat sau gălăgios, va atrage simpatia bărbatului de lângă ea, iar el se va bucura să o vadă entuziasmată. De fapt, au fost realizate numeroase studii în care s-a demonstrat că zâmbetul natural și expresiv al unei femei reprezintă o atracție deosebită pentru bărbați.

Citește și:   10 situații haioase în care se regăsesc toate femeile

8. Culoarea roșie

Roșul este o culoare foarte caldă, dar nu tuturor le place să poarte roșu. Potrivit cercetătorilor din „Jurnalul de personalitate și psihologie socială”, ochii bărbaților se concentrează mai mult asupra tonurilor roșii decât asupra altora. Nu contează dacă este folosit în ruj, îmbrăcăminte sau chiar accesorii sau obiecte de zi cu zi, efectul va fi activarea interesului.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.