Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
8 lucruri pe care femeile le adoră la bărbați – Andreea Bănică

8 lucruri pe care femeile le adoră la bărbați

E dificil să găsești un gentleman adevărat astăzi și chiar te poți întreba dacă mai există. Nu e însă ceva surprinzător că sunt așa rari cavalerii acum, pentru că se pune multă presiune pe bărbați să nu mai fie așa. Cavaleri mai există însă, doar că se poartă mai diferit.

Iată cum să îi recunoști:

 

1. Cunosc bunele maniere

Acesta e primul indiciu. Un cavaler le va lăsa pe doamne să intre primele și le va ține ușa. Nu va înjura niciodată în fața unei doamne sau în public, indiferent de situație.

 

2. Au o moralitate puternică

Cavalerii știu diferența dintre bine și rău și nu există o cale de mijloc pentru ei. Își trăiesc viața după un cod moral puternic și nu vor compromite asta pentru nimeni.

 

3. Nu se enevează

Un domn s-ar putea supăra când un alt șofer îi taie calea, dar sigur nu va coborî geamul și nu îi va arăta semne obscene celuilalt șofer. El își ține furia sub control.

Citește și:   24 de reguli de bune maniere pe care ar trebui să le cunoască orice femeie

 

4. Inspiră autoritate fără să fie tirani

Un adevărat domn nu are nevoie de amenințări sau abuzuri pentru a-și expune punctual de vedere. El face asta în liniște, dar autoritar. Un cavaler are demitate în tot ce face și impune respect.

 

5. Sunt ageri la minte

Și domnii pot fi amuzanți, dar nu într-un mod plictisitor. Umorul lor e unul subtil și inteligent, pe care îl folosește cu ușurință în orice conversație.

 

6. Nu sunt niciodată egoiști

Un domn adevărat nu se pune niciodată pe primul loc, e bland, genros și atent cu cei din jur.

 

7. Sunt sinceri și de încredere

Un om valorează atât cât valorează cuvântul lui. Dacă un bărbat adevărat spune că va face ceva, va face acel ceva și nu își va lua niciodată cuvântul înapoi.

 

8. Sunt romantici

Lor nu le e frică să-și arate sentimentele. Își vor aminti când e ziua ta, îți vor aduce flori și nu le va fi teamă că vor fi văzuți făcând asemenea gesturi.

Citește și:   8 lucruri pe care un bărbat adevărat nu le-ar face niciodată

 

 

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.