7 trucuri de stil pentru fetele scunde

Ești minionă și vrei să pari mai înaltă fără să porți tocuri? Iată cele mai bune trucuri de stil!

A fi mică de statură are avantaje. De exemplu, pari mereu mai tânără. Există însă şi dezavantaje – trebuie să îți alegi cu grijă hainele și accesoriile, fiindcă o combinație nefericită îți poate „scurta” silueta și îi poate fura din grație. Iată câteva sfaturi pentru a-ți evidenția cum trebuie statura minionă:

1. Bluzele și fustele
Pentru a arăta uimitor, nu trebuie să uiți de proporții. Hainele largi îți taie silueta în două, făcându-ți spatele mai mare și picioarele mai scurte. E mai bine să porți bluzele băgate în blugi, pentru a-ți accentua talia și pentru a-ți „lungi” picioarele.

2. Curelele și pantofii
Dacă îți place să porți încălțăminte cu barete la glezne, asigură-te că acestea au aceeași nuanță cu pielea ta. De asemenea, evită curelele late. Liniile verticale (rochiile fără curea, pantofii în culori deschise), te fac să pari mai subțire și mai înaltă.

3. Jachetele și sacourile
Fetele scunde nu ar trebui să poarte sacouri sau jachete lungi sau voluminoase – acestea scurtează picioarele. Alege unele mai micuțe, care vin până la talie sau puțin mai jos. Atenție și la genți – să fie mici. La fel și dacă preferi un rucsac.

Citește și:   Cum se îmbracă cu adevărat femeile în jurul lumii

4. Cardigan
Un cardigan lung te poate ajuta să pari mai înaltă cu câțiva centimentri, fără tocuri, creând impresia de linie verticală neîntreruptă. Desigur, nu ar trebui să fie prea largi sau să aibă detalii foarte mari.

5. Rochiile
Rochiile voluminoase arată cel mai bine pe fetele înalte. Când sunt purtate de frumuseți în miniatură, le scurtează acestora silueta, mai ales picioarele. Rochiile strâmte, care evidențiază talia, se potrivesc perfect doamnelor micuțe, creând proporțiile corecte și „întinzând” silueta.

6. Contrast / o singură culoare
Contrastul – o bluză colorată și ceva închis în jos – separă silueta în două, creând o linie orizontală care îți scoate statura în evidență. Hainele monocromatice îți lungesc silueta. În plus, hainele mai deschis colorate par mai voluminoase.

7. Blugii și tricourile
Tricourile decupate sunt perfecte pentru femeile mici de statură. Combinarea lor cu blugi cu talie înaltă lungește semnificativ picioarele. La fel și cu fustele. Încearcă și vei fi plăcut surprinsă!

Citește și:   15 trucuri de machiaj pe care le vei adora

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.