Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 tendințe în machiaj pentru 2017 – Andreea Bănică

7 tendințe în machiaj pentru 2017

Vrei să începi primăvara cu un machiaj în cele mai noi tendințe? Află toate secretele!

Machiajul este o artă care le ajută pe femei să-și perfecționeze frumusețea naturală. Creează o anumită dispoziție, face ochii mai provocatori, buzele mai mari și pomeții mai proeminenți. Fiincă moda se schimbă rapid, iată câteva tendințe de primăvară care te vor face să arăți fabulos. Pregătește-te să impresionezi, fiindcă deviza acestui sezon este „Nu-ți fie frică să experimentezi!”:

1. Piele strălucitoare

Elegant și grațios, acest machiaj a fost și va mai rămâne probabil mult timp la modă. Aplică fond de ten cu particule care reflectă lumina, adecvat perfect nuanței pielii tale, apoi fard de obraz diafan pe pomeți, fard de pleoape în nuanțe naturale și puțin rimel.

2. Stilul uimitor al anilor șaizeci

Stilul anilor șaizeci s-a întors și e foarte la modă: sprâncene uimitoare, dermatograf care creează ochi de păpușă, fard de pleoape bej-maro, gene false. Nu îți fie frică să experimentezi cât mai multe nuanțe de ruj. Ultimele tendințe de machiaj au anulat regula care spunea să-ți evidențiezi ori buzele ori ochii.

Citește și:   Ce culoare de ruj ți se potrivește în funcție de zodie

3. Fard de pleoape portocaliu, mandarină sau corai

Pentru o privire super-impresionantă, folosește fard de pleoape colorat, strălucitor: portocaliu, albastru, verde sau roz. Poți aplica pietre prețioase sau paiete decorative pentru un accent încântător.

4. Dermatograf pe linia genelor de jos

Există nenumărate culori, așa că simte-te liberă să experimentezi până îți găsești nuanța preferată. De asemenea, în acest sezon, nu-ți fie frică să folosești gene false.

5. Nuanțe de maro

Machiajul cu nuanțe de maro nu se va demoda niciodată, fiindcă arată bine și ziua și noaptea. Pentru rezultate uimitoare, folosește pudră de bronzat pentru contur și evidențiază-ți ochii cu nuanțe de caramel. Pentru un ten mai luminos și mai proaspăt, finisează machiajul aplicând highlighter auriu cu particule ce reflectă lumina.

6. Buze mate 

Domnia rujurilor glossy s-a închiat – a venit timpul buzelor mate, perfect definite. Se poartă culori precum, burgundy, roz purpuriu, maro, albastru, negru, mov. Poți alege dintr-o întreagă paletă de culori senzuale.

Citește și:   Ce COAFURĂ ți se potrivește în funcție de FORMA FEȚEI

7. Pomeți strălucitori

Nuanțele clasice și naturale de fard nu mai sunt așa populare acum. Experimentează cu nuanțe portocalii. Pomeții vor părea luminați de soare, iar frumusețea ta va străluci mai tare.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.