Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 semne clare că o persoană te MINTE în față – Andreea Bănică

7 semne clare că o persoană te MINTE în față

Simți că cineva te minte? Aceste secrete ale limbajului trupului te vor ajuta să descoperi adevărul!

Se spune că minciuna are picioare scurte. S-ar putea să fie cât se poate de adevărat, mai ales dacă știi că oamenii care mint sunt trădați de propriile lor gesturi – de exemplu, își schimbă poziția capului, respiră greu sau dau prea multe informații.

Până la 80% din informațiile pe care le primim de la o persoană în conversații sunt transminse non-verbal. De aceea este foarte important să știm să interpretăm ceea ce spun oamenii atunci când nu vorbesc.

Iată la ce să fii atent pentru a descoperi ușor dacă cineva minte:

1. Schimbarea poziției capului
Dacă cineva intenționează să mintă atunci când îl/o întrebi ceva capul său va fi tras pe spate, înclinat în jos ori ușor într-o parte.

2. Schimbarea ritmului respirației
În mod inconștient, când minți respiri greu, intensitatea vocii scade, iar umerii se ridică. În asemenea momente ești probabil nervos și tensionat, iar asta cauzează schimbări ale ritmului cardiac și la nivelul fluxului sanguin.

Citește și:   12 trucuri pentru curățenia de primăvară

3. Repetarea cuvintelor și a frazelor
Prin repetare, mincinosul încearcă să te convingă de adevărul celor spuse, dar și să tragă de timp ca să-și adune gândurile. De asemenea, pune întrebări ca să își dea seama ce să inventeze.

4. Acoperirea părților vulnerabile ale corpului
Gâtul, pieptul, capul și abdomenul sunt zonele vulnerabile ale corpului, pe care cineva încearcă adesea să le aocpere atunci când minte.

5. Atingerea sau acoperirea gurii
Atunci când cineva nu vrea să răspundă la o întrebare, își va duce instinctiv și automat mâna la gură pentru a o acoperi, sugerând astfel încheierea comunicării.

6. Oferirea prea multor informații
Mincinoșii vorbesc adese mult, sperând că vor convinge. Pot oferi informații irelevante, detalii care nu sunt solicitate.

7. Clipitul foarte rar
Deoarece știu că oamenii tind să întrerupă contactul vizual atunci când mint, o persoană care minte va încerca să te manipuleze privindu-te în ochi fără să clipească.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.