Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 semne că BĂRBATUL tău te iubește la nebunie – Andreea Bănică

7 semne că BĂRBATUL tău te iubește la nebunie

Dragostea adevărată nu este doar simțită,ci este și vizibilă . Dacă ești unul dintre acei oameni care caută dovezi în orice situație și preferă fapte ci nu cuvinte, acordă atenție următoarelor semne.

1. Împarte mâncarea cu tine

Dacă îți amintești de Joey din „Friends”, un serial popular din anii ’90, știi că nu își împărțea niciodată mâncarea cu nimeni. Chiar dacă această persoană era o fată pe care o plăcea cu adevărat. Se pare că există mulți oameni care urăsc atunci când cineva le ia o bucată de mâncare, mai ales fără a întreba mai întâi. De aceea, este de apreciat atunci când partenerul tău își împarte mâncarea cu tine.

2. Îți lasă mesaje vocale

Comunicarea online este o bună alternativă pentru cei care nu pot fi împreună atât cât și-ar dori, dar simt încă nevoia de a rămâne conectați. Cu toate acestea, cuvintele simple pe un ecran nu au același înțeles sau căldură și intonație așa cum au fost intenționate. Sunt adesea impersonale. Mesajele vocale, dimpotrivă, nu sunt. Data viitoare când asculți un mesaj vocal pe care partenerul tău ți l-a trimis-o, amintește-ți că implică timpul și efortul său.

Citește și:   5 greșeli pe care le fac bărbații într-o relație

3. Își lasă telefonul nesupravegheat

Parolele de pe telefon și faptul că se ascunde de tine atunci când vorbește la telefon, sau nu se desprinde de telefon ar trebui să te facă să îți pui niște semne de întrebare. Însă dacă nu ezită să îți dea telefonul lui, ești cu siguranță o prioritate în viața lui.

4. Îți lasă bilețele și surprize prin casă

Cadourile cu ocazia aniversărilor și sărbătorilor sunt un lucru obișnuit. Dar micile surprize de zi cu zi sunt cu adevărat de neprețuit și arată dragostea unei persoane. Dacă partenerul tău face asta vrea să te vadă zâmbind mereu. Nu trebuie să te gândești doar la cadouri scumpe, ci și niște bilețele prin care își exprimă afecțiunea pot arăta dragostea unei persoane față de tine.

5. Își schimbă obiceiurile

Obiceiurile vechi mor greu, știm asta. De asemenea, știm că nimeni nu trebuie să-și schimbe complet personalitatea pentru a rămâne într-o relație . Într-o relație, o persoană care se implică cu adevărat încearcă să fie cea mai bună variantă a sa. Să presupunem că locuiți într-un apartament cu un dormitor. Îți place să te duci la culcare devreme iar partenerului tău îi place să se uite la televizor până târziu în noapte. Va încerca să-și schimbe puțin programul de culcare pentru a vă împărtăși câteva clipe și pentru a avea un somn bun împreună? Dacă da, atunci ești o persoană norocoasă.

Citește și:   9 greșeli care îți deteriorează părul

6. Îți e alături în cele mai grele momente

E greu să îți păstrezi optimismul în fiecare zi. Deși uneori s-ar putea să îți strici starea de spirit din cauza unor detalii aparent nesemnificative, iar ceilalți nu te-ar putea înțelege, un partener care te iubește cu adevărat ar trebui să îți fie alături și să te ajute să treci peste.

7. Optează pentru conversație, nu pentru tăcere

Toți visează la acea persoană lângă care să poată să păstreze tăcerea și tot să se simtă bine. Nu este vorba despre tăcerea opresivă când nu ai de ce să vorbești și te străduiești să găsești un subiect de conversație. Nu, este vorba despre acea minunată tăcere când totul este calm și clar și vă simțiți în siguranță unul lângă celălalt.

Cu toate acestea, atunci când vine o perioadă furtunoasă și există o situație sau o problemă care trebuie dezbătută, o conversație atentă este cheia. Persoana care are grijă de relația și armonia dintre voi doi va alege întotdeauna onestitatea și dialogul, spre deosebire de suprimarea discuțiilor. În dragoste nu e nevoie doar de sentimente, ci și de comunicare eficientă.

Citește și:   7 TRUCURI simple pentru a slăbi EFICIENT

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.