Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 secrete de stil pe care ar trebui să le știe orice femeie – Andreea Bănică

7 secrete de stil pe care ar trebui să le știe orice femeie

Vrei să ai stil? Iată cum îți poți construi ușor și rapid o imagine perfectă!

Femeile frumoase de pe podium ne surprind nu numai cu apariţiile lor impresionante şi cu corpurile lor minunate, ci şi cu stilul lor impecabil. Cum reuşesc să fie atât de la modă 24 din 24?
Iată cum îți poți construi ușor și rapid o imagine perfectă și cum poți arăta ca un model:

1. Cel mai bine e să optezi pentru piese basic
Atunci când vedem modelele în afara podiumului, cel mai adesea ele sunt îmbrăcate cu haine simple, pe care fiecare dintre noi le are probabil în dulap: niște blugi albaștri și o cămașă albă.

2. Una dintre cele mai sigure opțiuni e să te îmbraci în negru din cap până în picioare
Culoarea neagră îți garantează succesul. E o opțiune sigură pentru cele cărora nu le place să piardă timpul gândindu-se la problema asortării. Negrul va fi mereu elegant și stilat.

3. Cei mai buni prieteni ai modelelor sunt pantofii sport și de pânză
Astăzi, modelele nu mai sunt niște femei care poartă tocuri de 13 cm și o coafură perfectă.  Se preferă comoditatea, iar pantofii sport sau de pânză se pot combina cu orice, de la rochii la pantaloni.

Citește și:   10 OBICEIURI zilnice care îți vor schimba viața la 180 de grade

Ascultă noua mea piesă:


4. O piesă vestimentară esențială este geaca de piele
Gecile de piele nu sunt niciodată în plus – le poți lua în ce nuanță și textură vrei. Cu cât ai mai multe în dulap, cu atât îți poți crea mai ușor, în mai puțin de 5 minute, o imagine stilată. Pe dedesubt poți purta orice – de la o cămașă albă la o rochie clasică.

5. Nu-ți fie teamă de un look neglijent
Look-ul puțin neglijent e o opțiune grozavă pentru cele cărora le place să îmbine comoditatea cu stilul. Simte-te liberă să-ți porți pantalonii de dril cu o cămașă sau cu un pulover cu un număr sau două mai mare.

6. Găsește-ți pantalonii ideali
Piesa vestimentară favorită a oricărui model modern sunt blugii. Femeile înalte îi preferă pe cei cu talie înaltă, care subliniază șoldurile și ascund burtica. Îi poți asorta cu o bluză decupată și cu sandale sau botine.

7. Hainele masculine îți măresc încrederea în tine însăți
Cravatele sau cămășile masculine sunt perfecte pentru femeile încrezătoare. Aceste piese vestimentare vor crea un echilibru delicat între farmecul feminin și tăria de caracter.

Citește și:   Cum să-i arăți unui BĂRBAT că îl iubești, chiar dacă nu îi spui

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.