Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 reguli ale MODEI pe care ar trebui să le uiți – Andreea Bănică

7 reguli ale MODEI pe care ar trebui să le uiți

Moda dictează tuturor oamenilor ce haine să poarte în acest sezon și pe care este timpul să le ascundă în șifonier. Tendințele se schimbă în mod constant, dar există câteva reguli susceptibile de a fi înrădăcinate în capul tău și nu îți permit să te îmbraci așa cum ți-ar plăcea.

Este timpul să punem capăt acestei situații și să dezmințim cele mai populare mituri legate de modă.

1. Dungile orizontale îngrașă

Deseori eviți să îți porți rochia preferată, pentru că nu vrei să arăți cu două dimensiuni mai mari. De fapt, uitându-ne la dungile orizontale, ochii noștri se mișcă în sus și în jos, ceea ce înseamnă că rochia nu se extinde, ci dimpotrivă. Puloverele și tricourile în dungi sunt clasice, deci nu te grăbi să scapi de ele.

2. Pliurile îngustă vizual șoldurile

Rochiile și fustele cu pliuri sunt alese de multe femei cu scopul de a le ascunde șoldurile și ca o alternativă pentru fustele mulate. Avem însă o veste proastă. Pliurile nu doar că îți scot șoldurile în evidență, dar le și măresc vizual.

Citește și:   7 greșeli pe care le fac femeile într-o relație

3. În negru pari mai slab

Poate că acesta este cel mai frecvent mit. Culoarea neagră indică în mod clar limitele corpului, arătând astfel volumul său real. Într-adevăr, negru nu te îngrașă vizual, dar nici nu te face să pari mai subțire. Chiar și așa: dacă ai o greutate în plus, atunci culoarea neagră doar o va sublinia.

4. Pantalonii 7/8 scurtează picioarele

Acești pantaloni au ajuns în topul popularității în sezoanele de primăvară-vară. Pantalonii deasupra gleznei pot fi purtați în mai multe stiluri de la casual sport, la elegant și nu ar trebui să îi eviți doar pentru că ai auzit că scurtează picioarele. Această problemă este ușor de rezolvat cu ajutorul tocurilor. Alege pantofii potriviți iar picioarele tale vor părea mai lungi. Niște gleznele grațioase sunt prea bune pentru a le ascunde de astfel de temeri.

5. O curea colorată evidențiază talia

O centură luminată pe talie atrage ușor privirile. Într-adevăr, ea va accentua o talie subțire, dar dacă talia ta nu este foarte subțire, nu te va ajuta, ci dimpotrivă, va atrage atenția asupra acestei probleme.

Citește și:   3 deserturi delicioase

6. În balerini, silueta pare mai grațioasă

Balerinele sunt asociate cu baletul, ceea ce înseamnă, cu ușurință și grație. În astfel de pantofi, dorești să arăți elegant, dar uneori așteptările se abat de la realitate. Acest de tip de încălțări asociate cu baletul adaugă grație fetelor cu o siluetă subțire, dar dacă ai un fizic solid, atunci în balerini silueta ta va arăta chiar și mai voluminoasă. În acest caz, merită să acorzi o atenție mai mare încălțărilor de primăvară-vară.

7. Accesoriile mici sunt întotdeauna cea mai bună alegere

Lănțișoarele de aur și cerceii par că sunt potrivite pentru toate ocaziile, nu-i așa? Însă o imagine stilată în 2018 e conturată de bijuterii mari, cu forme geometrice. Bijuteriile mici fabricate din metale prețioase se retrag în trecut, dând loc plasticului și pietrelor. Poate înseamna că e timpul să încerci și bijuteriile tale stilate?

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.