Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 motive pentru care relațiile se destramă – Andreea Bănică

7 motive pentru care relațiile se destramă

Te-ai întrebat vreodată de ce relațiile moderne nu rezistă în timp? Iată câteva motive!

Te-ai întrebat vreodată de ce sunt relațiile moderne atât de fragile? Iată câteva posibile motive:

1. Nu suntem pregătiți
Adesea, nu suntem pregătiți să facem compromisuri, să ne sacrificăm și să iubim necondiționat. Nu vrem să așteptăm, trebuie să avem totul deodată. Nu ne lăsăm sentimentele să se dezvolte și prea des punem o „limită de timp” – când și ce anume ar trebui să simțim.

2. Confundăm dragostea cu alte lucruri
Mai degrabă ne-am întâlni cu cineva care ar ieși cu noi la film sau în club și nu cu cel care ne înțelege și ne sprijină în cele mai negre momente. Nu ne place să avem o viață plictisitoare și de aceea căutăm un tovarăș vesel care să ne transforme viețile într-o aventură. Nu suntem însă mereu pregătiți pentru schimbări, care apar cu siguranță după o perioadă de romantism.

3. Ne așteptăm să avem rezultate imediate
Când ne îndrăgostim, vrem deja ca relația noastră să fie una matură. Totuși, această maturitate, precum și înțelegerea reciprocă, vin numai după ani petrecuți împreună. Cei mai mulți oameni cred însă că nimic nu merită să-și piardă timpul sau răbdarea – nici măcar pentru dragoste.

Citește și:   3 zodii care se îndrăgostesc RAPID

4. Preferăm să ne risipim forțele
Suntem lacomi și vrem totul deodată. Intrăm îtr-o relație și o terminăm de îndată ce găsim o „variantă mai bună”. Nu oferim tot ce avem unei persoane, dar vrem ca aceasta să fie perfectă. Ne întâlnim cu o mulțime de oameni, dar aproape că nu dăm vreo șansă nimănui.

5. Nu putem sta într-un loc prea mult
Credem că nu suntem făcuți pentru relații, iar ideea de a ne așeza la casa noastră ne sperie. Nu ne mai dedicăm viața unei singure persoane și evităm să avem ceva permanent.

6. Ne-am „eliberat din punct de vedere sexual”
Generația noastră separă sexul de iubire. Mai întâi, oamenii fac sex și decid apoi dacă vor să fie împreună sau nu. Astăzi, sexul în afara căsătoriei a devenit ceva normal.

7. Ne e frică de prea multe lucruri
Ne e frică de relații noi, de dezamăgiri, de răni emoționale și de inimi frânte și de aceea nu le dăm voie oamenilor să intre în viața noastră. Ne înconjurăm de ziduri, care sunt uneori prea solide.

Citește și:   7 semne că ești într-o relație care nu merge

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.