Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 modalități prin care o femeie alfa se face remarcată în fața celorlalți – Andreea Bănică

7 modalități prin care o femeie alfa se face remarcată în fața celorlalți

Femeia alfa? Nu ai cum să nu o observi în mulțime! Ești una dintre ele?

Deşi sintagma „femeie alfa” sugerează imaginea unei femei puternice, impunătoare, ea nu este mereu ușor de zărit în mulțime. Cel mai ușor o poți găsi într-o cameră plină de alte femei, observând anumite lucruri precum:

1. Încrederea naturală
Femeia alfa are un simț natural al încrederii și acesta face ca oamenii să o urmeze peste tot. Nu e cu nasul pe sus, doar știe că poate rezolva lucrurile. Capătă ușor respectul prietenilor și al colegilor.

2. Acționează parcă fără efort
E nevoie de multă muncă și efort pentru a face ca acțiunile tale să pară ușoare, iar femeia alfa știe asta. Are o capacitate înnăscută de a rămâne la obiect atunci când alte femei sunt distruse. Nu încearcă să forțeze lucrurile să se întâmple, pentru că știe că așa nu merge niciodată.

3. Spune lucrurilor pe nume
Cei care spun lucrurilor pe nume ies în evidență, iar femeia alfa nu face excepție. Oamenii sunt atrași de ea fiindcă știu că va spune mereu adevărul, indiferent dacă rănește sentimentele cuiva. O femeie care are obiceiul de a spune adevăruri dureroase poate că nu e mereu prea atrăgătoare, dar sigur e respectată. Ceilalți îi admiră natura sinceră.

Citește și:   Ce semnifică alunițele de pe corpul nostru

4. Abilitatea de a folosi critica constructivă
Femeii alfa nu îi e frică niciodată să audă adevărul despre ea și oricât de multe a obținut, e mereu dispusă să încerce să se îmbunătățească. Poate învăța din critica constructivă, atunci când alte femei devin defensive.

5. Nu concurează niciodată cu alte femei
Ea știe ce funcționează pentru ea și ce nu funcționează. Nu se pierde în ce așteaptă alții de la ea și e foarte încrezătoare în pielea ei. A vedea că altele arată mai bine și sunt mai aproape de scopurile lor le poate face pe femeile obișnuite să se simtă neîncrezătoare, dar femeia alfa știe că ea concurează doar cu ea însăși.

6. Inteligența emoțională
A ști cum să citești situațiile și oamenii e o trăsătură esențială a femeilor alfa. Ele sunt capabile să identifice și să renunțe la relațiile potențial dăunătoare.

7. Păstrează echilibrul
Femeii alfa îi vine ușor să păstreze echilibrul între muncă și viața personală, pentru că știe cât e de important. Când are nevoie de o pauză, și-o acordă fără să se simtă vinovată.

Citește și:   9 trucuri neobișnuite de frumusețe pe care ți-ai fi dorit să le știi mai de mult

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.