Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 lucruri pe care nu ar trebui să le faci când te trezești – Andreea Bănică

7 lucruri pe care nu ar trebui să le faci când te trezești

Ziua bună se cunoaște de dimineață! Dacă nu ai energie și un ești productiv, s-ar putea să comiți una dintre cele mai comune 7 greșeli ce pot fi făcute după ce te-ai trezit!

Foarte puține persoane pot admite cu mâna pe inimă că sunt matinale și că se trezesc cu mult drag. De cele mai multe ori, tragem de noi să ne ridicăm din pat și să ne facem sarcinile pentru ziua repsectivă. Dacă te simți lipsit de energie toată ziua și neproductiv, deși te-ai trezit devreme, s-ar putea ca lipsa vitalității să fie cauzată de greșelile pe care le faci atunci când te trezești.

Iată care sunt acestea și cum să le eviți:

1. Nu apăsa butonul de amânare

De fiecare dată când faci asta intri într-un ciclu de somn pe care nu-l vei putea termina, așa că atunci când te trezești te vei simți foarte obosit și leneș.

2. Nu sta ghemuit în pat

Când te trezești, întinde-ți brațele și picioarele, vei fi mai încrezător și mai fericit în timpul zilei. Cei care se trezesc ghemuiți au tendința să fie mult mai stresați și mai somnoroși.

Citește și:   9 modalități demonstrate prin care îți poți păstra sănătatea

3. Nu lăsa ca verificarea telefonului să fie primul lucru pe care îl faci

Asta îți distrage atenția de la sarcinile mai importante. Concentrează-te pe acțiunile productive.

4. Fă-ți patul

Să te dai jos din pat e asociat cu productivitatea crescută pentru restul zilei.

5. Evită să bei cafea

Între 8 și 9 dimineața corpul nostru produce mari cantități de cortizol, hormonul care e responsabil cu energia. Dacă bei cafea înainte de 9.30 corpul tău va reduce producerea de cortizol și vei avea mai puțină energie.

6. Nu te trezi pe întuneric

Ceasul intern al corpului nostru e sensibil la lumină și întuneric. Dacă nu e prea multă lumină când te trezești, creierul ar putea fi confuz – trage perdelele sau aprinde o lumină puternică.

7. Obiceiurile sunt cheia

Concentrează-te pe pregătirile de plecare și obișnuiește-te cu un ritual care îți permite să te miști în mod automat dimineața și să îți păstrezi rezervele (limitate) de voință pentru restul zilei.

Citește și:   7 lucruri pe care trebuie să le știi despre cafea

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.